Personvernerklæring for kunder


Aktive kunder

Relekta registrerer og behandler følgende personopplysninger om deg som kunde: personnavn, tittel/stilling, epostadresse og telefonnummer. Grunnlaget for behandling av dine personopplysninger er det som er nødvendig for at Relekta skal kunne ivareta deg som kunde: Oppfylle avtale om levering av produkter og holde deg informert om nyheter, kampanjer osv.

Vi regner deg som aktiv kunde når du har handlet hos oss i løpet av de siste tre årene. Hvis du ikke er en aktiv kunde vil vi innhente ditt samtykke før vi evt. sender deg nyhetsbrev, info om kampanjer osv. Relekta vil ikke bruke dine personlige opplysninger som for eksempel navn, stilling, bilde, produktreferanse i markedskommunikasjon/-materiell uten på forhånd å ha innhentet ditt skriftlige samtykke.
 

Særskilt om privatkunder  

I tillegg til det ovennevnte gjelder følgende særskilt for deg som er privatkunde. Privatkunder som ønsker å bestille over et bestemt beløp må samtykke til en kredittsjekk. For å foreta dette må Relekta få ditt personnummer. Dette brukes kun til kredittsjekk og slettes umiddelbart etter at denne er foretatt. Kredittrapport lagres ikke.

Kontakt Personvernansvarlig i Relekta ved begjæringer samt øvrige spørsmål som gjelder behandling av personopplysninger ved å sende en epost til: personvern@relekta.no

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS