Et prisvinnende merke

Siden etableringen i 1906, har nederlandske Kroon-Oil blitt en ledende aktør i smøremiddelmarkedet. Produktene til Kroon-Oil blir nå solgt over hele verden. Norsk Industriolje fikk høsten 2008 rettigheten for import og salg av Kroon-Oil i Norge og Sverige, og tilbyr gjennom Kroon-Oil et bredt produktvalg, teknisk veiledning, salgsstøtte og fleksibel levering på smøremidler. 

Stort utvalg

Kroon-Oil leverer smøremidler for kjøretøt og MC, industri samt marine- og landbruksapplikasjoner. Produktene til Kroon-Oil oppfyller de internasjonale spesifikasjonene for bil- og maskinprodusenter, samt kravene fra forsvar og regjering. Utvalget inkluderer:

  • Motoroljer
  • Giroljer
  • Totakts-oljer
  • Produkter til MC
  • Ulike vedlikeholdsprodukter
  • Kjølevæsker
  • Bremsevæsker
  • Hydraulikkoljer

Slå opp på registreringsnummer

Her får du korrekt anbefaling for motoren, girkassen, drivlinjen, bremsesystemet, servostyringen og kjølesystemet.

Gode råd

Kvalitet og service er topprioritet hos Norsk Industriolje og Kroon-Oil. Vår tekniske avdeling svarer gjerne på spørsmål vedrørende smøremidler og vil finne en løsning som passer for deg. I tillegg tilbyr Kroon-Oil et online rådgivningsprogram for å hjelpe deg med å finne det riktige smøremiddelet for ditt kjøretøy. Du bare taster inn registreringsnummeret. Slik får du enkel tilgang til vår voksende database på skreddersydde anbefalinger av smøremidler. Spesialistene i laboratoriene til Kroon-Oil benytter toppmoderne teknologi til å utvikle nye alternativer for å ligge i forkant av utviklingen i markedet. Denne vedvarende forskingen og permanente produkt-kontrollen er din garanti for optimal produktkvalitet.

"Topp service, kort leveringstid, god teknisk støtte og et bredt produktutvalg i både storpakninger og forbrukerforpakninger, gjør Norsk Industriolje og Kroon-Oil til en verdifull partner."

Salgsstøtte til forhandlere

I tillegg til praktisk rådgivning, bistår Norsk Industriolje med profilering og reklame for promotering av Kroon-Oil. Basert på din situasjon, kan vi utvikle  markedsfremmende tiltak. Du nyter selvfølgelig også godt av våre regelmessige kampanjer og presseaktiviteter.

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS