Vi trenger flere gode medarbeidere

Relekta-Gruppen er et ledende salgsselskap av bygg-, reparasjons- og vedlikeholdsprodukter i Norge, og representerer kjente internasjonale varemerker som Tec7, 101, Kroon-Oil og Orion. 

Her er våre ledige stillinger:
 

 

Relekta kan tilby hovedsakelig to karriereveier;

Hvordan er det å jobbe i Relekta?

Relekta er en organisasjon med meget høye kvalitetskrav og samtidig høyt tempo, og vi som jobber her stimuleres av å strekke oss i forhold til tempo og nøyaktighet i alt vi gjør. Vårt arbeidsmotto er derfor: gjør alt enkelt, nøyaktig og raskt.

Lederstilen preges av tett oppfølging og levende interesse for den enkeltes ansvarsområder. Relektas verdier er «positiv» og «profesjonell», noe som gjennomsyrer organisasjonen, både hos ledere og medarbeidere. Relektas ledelse har en positiv og profesjonell holdning til medarbeiderne, og det forventes det samme av alle medarbeidere. 


Vi i Relekta er:

  • Positive og hjelpsomme
  • Kommuniserer, gir ros og tar gjerne i mot råd
  • Engasjerer oss og har et høyt arbeidstempo
  • Er kreative og kommer med forslag til løsninger
  • Tar vare på hverandre og er lojale mot vår bedrift

Dette er egenskaper vi arbeider med å videreutvikle og ser etter hos nye medarbeidere.
Resultat: Relekta gjør gode medarbeidere enda bedre!


Rekrutteringsprosess
Relekta har fokus på kvalitet, samfunnsansvar og miljø og dette synet preger naturlignok også våre rekrutteringsprosesser. Som kandidat kan du føle deg trygg på en profesjonell og konfidensiell prosess. Relekta bruker anerkjente og ISO-sertifiserte tester for å sikre saklighet og pålitelighet i vurderingen av aktuelle kandidater. Testene og testresultat brukes og behandles i henhold til Norsk lov og anerkjente standarder.

Kvalitet er et nøkkelord i vår organisasjon, og vi ønsker at du skal oppleve i rekrutteringsprosessen som en informativ og god prosess.

 

Relekta er et flott sted å arbeide

Vi vil gjerne ha kontakt med deg som mener du har noe å tilføre oss og som vil være med på å utvikle Relekta videre. Relekta tilbyr deg muligheten til å jobbe i en bedrift med fokus på følgende kjerneområder:
Organisasjonsstyring (ISO 9001) - Menneskerettigheter (Etiske retningslinjer) - Arbeidsforhold (OHSAS 18001) - Miljø (ISO 14001, - Hederlig virksomhet (Våre verdier) - Forbrukerspørsmål (5-stjernes garantier). Du får gode utviklingsmuligheter gjennom personlig oppfølging og kontinuerlig utvikling i Relekta Akademiet.

Våre medarbeidere sier at Relekta er "et flott sted å arbeide". Våren 2016 ble Relekta kåret til Norges beste arbeidsplass i kategorien mellomstore bedrifter av Great Place to Work Institute og i juni samme året ble vi attpåtil kåret til Europas beste arbeidsgiver i Europas største bedriftskonkurranse; European Business Awards., Dette er vi meget stolte av! Vi har utvidet ulykkesforsikring og god pensjonsordning, firmahytte ved Hafjell skisenter og ferieleilighet i Altea i Spania, interessante salgsseminarer, teamsamlinger, inspirerende salgskonkurranser og andre belønningsordninger. 

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS