Relektas 5 stjerners garanti 

Relekta selger høykvalitetsprodukter og gir derfor kundene 5 forskjellige garantier og forsikringer. Vi ønsker at du som kunde skal være trygg på at de produktene du kjøper, har høy kvalitet, og at de gjør den jobben vi har beskrevet.

Relektas 5 stjerners garanti inneholder følgende elementer:

* Tilfredshetsgaranti
Du må være absolutt overbevist om at Relektas produkter er vesentlig bedre enn noen andre produkter du noen gang har brukt innen samme prissegment. Hvis ikke, kan du returnere det og få full kredit innen 12 måneder fra fakturadato. For produkter med begrenset varighet gjelder tilfredshetsgaranti når produktet er innenfor 70 % av holdbarhetstiden så lenge fakturadato ikke er eldre enn 6 måneder. Gjelder ikke bestillings- og skaffevarer.


* Produktforsikring
Våre leverandører Novatio, BG, Omega og Orion har produktansvarsforsikring mot følgeskader ved materiale- eller fabrikasjonsfeil i sine produkter.


* Produktgaranti
Våre produktgrupper har individuelle garantier som garanterer fremragende produktkvalitet:

  • 5 års garanti på Relekta fugepistol
  • 5 års drivgassgaranti på alle aerosoler
  • 1 års uttørkningsgaranti på wipes (med ubrutt forsegling)
  • Heftgaranti: Som eksperter på lim garanterer vi at vi har et alternativt produkt som hefter til materialet (med unntak av heft til PE, PP, Silikon, Teflon og Bitumen) Finner vi ikke det betaler du ikke for produktet som er brukt!
     

* Bruksforsikring
Vi har forsikring mot feil anvendelse av produkt som følge av feil i bruksanvisninger, produktinformasjon eller muntlig veiledning fra oss som måtte føre til havari, tap eller andre dokumenterte skader. Dette gjelder våre kunders bruk av produkter kjøpt fra oss.
 

* 5 års bytterett
Vi vil at du som kunde skal være 100% fornøyd, derfor gir vi 5 års bytterett på produkter kjøpt av oss. Bytterett innebærer fritt bytte i andre varer. Produktene må fortsatt være i vårt varespekter og være ubrukte. For produkter med begrenset varighet gjelder bytterett når produktet er innenfor 70 % av holdbarhetstiden så lenge fakturadato ikke er eldre enn 6 måneder. Gjelder ikke bestillings- og skaffevarer.


Kontakt oss for mer informasjon om vår 5 stjerners garanti.

Se også våre generelle salgsbetingelser

Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS