Sintef sertifiserte taper headerbildet
 

SINTEF-sertifiserte vindsperretaper fra Relekta

Vindsperretapene fra Relekta er nå Sintef-sertifiserte (TG 20654).
De er laget av de beste råvarene og den høyeste kvalitet, noe som gir deg som forbruker trygghet i at det som bygges inn i huset er ment for å vare, og i henhold til dagens standard.

Bilde av Tape Strong

Tape Strong Varenr: N561867

Solid og universell vind- og dampsperretape

  • SINTEF-sertifisert
  • Høy og øyeblikkelig limstyrke mot de fleste materialer
  • Diffusjonsåpen
  • UV-bestandig i 24 måneder
  • Garantert aldringsbestandig (20 år)
  • Avtrekkspapir som ikke revner
  • Kan brukes ned til -10 °C

Tape Strong er en solid og svært aldringsbestandig monteringstape for tetting av skjøter og hull i vind- og dampsperremembraner og overganger mellom bygningsplater. Den har svært god heft på de fleste materialer som tre, gips (GU og GUX), metall, rustfritt stål, m.m., samt plastduker av type PE folie, HDPE og PP. Med opptil 24 måneder motstand mot UV-stråler og en vanntett, men diffusjonsåpen overflate, åpnes det opp for både innen- og utendørs bruk. Tapene er utstyrt med sterkt avtrekkspapir, som ikke revner og etterlater papirrester på limsiden av tapen, og kan brukes i temperaturer ned til -10 °C. Folien er laget av PP (Polypropylen), noe som gir fast montering, uten rom for strekk og bevegelser. Tape Strong leveres i to versjoner, begge 60mm x 25 m, hvor den ene har splittet avtrekkspapir (12/48) for enkel montering rundt dører og vinduer, mens den andre er uten splitt i avtrekkspapiret, men har tagger langs sidene slik at det er enkelt å rive over tapen for hånd.
Bruksområder:
Tape Strong kan brukes for alle skjøter og tetting av hull etter gjennomføringer i vind- og dampsperreduker, samt overganger mot forskjellige bygningsmaterialer i tre, plast, metall og lignende.

Les mer om våre vind- og dampsperreprodukter i brosjyren "Tape og duk"

Øvrige produkter fra samme produsent:
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS