Vi har produkter spesielt egnet for landbruk, nedenfor er et utvalg av våre produkter

Bilde av Orion 870 80W90

Orion 870 80W90 Varenr: BL870EG, BL870E, BL870C, BL870A

Vannbestandig EP girolje

  • Demper girkassestøy og reduserer driftstemperatur, som øker girets effektivitet
  • Henger fast på drev og gir dermed fullstendig smøring, som forlenger levetiden på giret
  • Eliminerer svetting forårsaket av skumming
  • Reduserer slitasje på pakninger forårsaket av syredannelser i oljen

Orion 870 er en revolusjonerende CTA (Compensatory Termostat Handling ) girolje som overgår API GL 5 og GL 6. Svært sjelden kan oljer oppfyller API GL 6 kravet. Orion 870 kleber seg til metallflatene og holder seg der. Denne unike egenskapen til Orion 870 har vært forsøkt kopiert mange ganger - uten å lykkes. Det er alltid en forskjell mellom en kopi og den ekte Orion 870. Orion 870 beholder en fin smørefilm på metallflaten uansett hvor grundig det er tørket bort. Dette sikrer at Orion 870 beholder en smørefilm uansett. Ordinære giroljer har en tendens til å slynges av metallflaten og det blir en direkte og ubeskyttet kontakt mellom metallflatene. Dette utvikler seg til oksidasjon som forårsaker korrosjon.

Orion 870 inneholder nøye kalibrerte, ekstremt trykkbestandige tilsetningsstoffer. I tillegg har Orion 870 tilsetninger mot korrosjon, oksidering, vannutvasking og mange andre som overgår de man finner i ordinære giroljer. De spesielle EP egenskapene er konstruert for å tåle: Load Inductance Limited, Compression Displacement, High Pressure Displacement, Impact Contact Migration, Explosive Migration, Shock Surface Depolarization, Implosive Fragmentation Impression, Capacitance Reverberation , Thermal Conductivity, Contact Chaff. Orion 870 inneholder et utvalg av friksjonsmodifiserende tilsetninger. Disse tilsetningene er nylig utviklet og Orion 870 er regnet for å være en av de svært få giroljer som innehar disse. Orion 870 har utmerket limited slip egenskaper på differensialer. Vanlige giroljer slynges naturlig ut fra friksjonsområdet. Orion 870 derimot motvirker dette og søker mot senter, noe som sikrer optimal smøring. Orion 870 kan brukes i hypoidgir hvor pinjonghjulet er mindre enn 25 % av kronhjulet eller hvor pinjong – og kronhjulet har mer enn 50 mm differanse. Ordinære giroljer, selv de som kan oppfyller API GL 4/5 kravene, er ikke i stand til å oppnå denne ytelse.

Orion 870 er helt motstandsdyktig mot vann. Orion 870 motstår kondens og fuktighet, regn og andre former for vann og fuktighet uten å bli fortynnet eller forurenset. Orion 870 reduserer dramatisk støynivået i et girsystem. Det hindrer slitasje, skraping, "pitting" etc. Disse viktige årsakene til støy (og slitasje) er i stor grad eliminert og Orion 870 gir en stillegående girkasse. Orion 870 reduserer friksjon og slitasje, og dette forbedrer den mekaniske effektiviteten av snekkegir. Orion 870 fungerer som et meget effektivt smørende medium som reduserer friksjon og temperatur og dermed hindrer varmoppbygging på kontaktområdene. Denne varmereduksjonen hindrer varmgang i stål- og bronseforinger som finnes i de fleste snekkegir. Orion 870 forbedrer effektiviteten av snekkegir med minst 5 %. Det kan gi store energibesparelser. Tannhjulene i snekkegir mister ca 75 % av sin potensielle effekt på grunn av varme som genereres av glidende friksjon. Andre faktorer som forårsaker ineffektivitet er hydrodynamisk oljefriksjon, lagerfriksjon og andre relaterte friksjonstap. Orion 870 gir meget lav friksjon, overlegen dispergerende effekt og dramatisk lavere driftstemperatur på snekkegir. Disse egenskapene forlenger girsystemets levetid og lar det operere effektivt med minimal slitasje.


Bruksområder
Orion 870 er egnet for manuelle girkasser, hypoide differensialer (spesielt egnet for LS (limited slip), industrielle girkasser, snekkegir.

 


Vi leverer alt av smøre- og vedlikeholdsprodukter til landbruk. 

Relekta selger høykvalitetsprodukter og gir derfor kundene 5 forskjellige garantier og forsikringer. Vi ønsker at du som kunde skal være trygg på at de produktene du kjøper, har høy kvalitet, og at de gjør den jobben vi har beskrevet. Les mer om vår 5 stjernes granti.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS