Industri | Næringsmiddel godkjente produkter | Miljøtilpassede produkter |

 

Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellige ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddelgodkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi innestår for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddelindustri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HACCP, NSF H1 og BREEAM-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard ISO 45001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Anbefalte produkter:

      
             Instazorb                             Food Shield Plus 2                      Relekta Food Clean

 

Et utvalg produkter tilpasset industri, næringsmiddel godkjente og miljø:

Bilde av Omega 585

Omega 585 Varenr: O585D

Syntetisk næringsmiddelgodkjent kjede- og girolje

  • Helsyntetisk olje som fungerer over et bredt temperaturområde
  • Kan brukes i de fleste bruksområder i næringsmiddelindustrien, fra frysing til koking
  • Inneholder en additivpakke som gir ekstra lange smøreintervaller

Omega 585 syntetisk næringsmiddelolje for kjeder og gir er en olje som er spesialutviklet for mat- og drikkevareindustrien. Den er laget av en helsyntetisk baseolje for å kunne fungere effektivt over ett bredt temperaturområde: -30 °C til + 240 °C. Oljen motstår de vanlige påkjenninger i næringsmiddelindustrien - fra varm damp til frysetemperatur. Omega 585 inneholder en additivpakke som gir ekstra lange smøreintervaller. Dette er en syntetisk, næringsmiddelgodkjent kjede- og girolje som: Ikke innholder mineralolje, eller andre potensielt farlige ingredienser. Ikke brytes ned ved kontakt med næringsmidler, sitronsyre, animalsk fett og blodprodukter. Holder seg på plass - slynges ikke av. Har en svært høy oksidasjonsmotstand. Møter og overgår USDA H1 spesifikasjonene.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS