Industri | Næringsmiddel godkjente produkter | Miljøtilpassede produkter |

 

Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellige ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddelgodkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi innestår for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddelindustri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HACCP, NSF H1 og BREEAM-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard ISO 45001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Anbefalte produkter:

      
             Instazorb                             Food Shield Plus 2                      Relekta Food Clean

 

Et utvalg produkter tilpasset industri, næringsmiddel godkjente og miljø:

Bilde av Omega 641

Omega 641 5 liter 1 stk Varenr: O641A

Omega 641 er en 100 % syntetisk kjedeolje med utmerket varme- og oksidasjonsstabilitet. Tåler temperaturer på opp mot 280 °C. Den inneholder ingen faste smøremidler og fjerner risikoen for avleiringer og opprettholder et rent smøresystem. Gir en tilnærmet friksjonsfri smørefilm og sikrer en glatt og effektiv kjededrift. Omega 641 inneholder FDAgodkjente stoffer og er godkjent av NSF i kategorien H1 som tillater tilfeldig kontakt med mat.

  • Høy temperatur – lav avleiring
  • NSH H1 næringsmiddelgodkjent
  • Svært god varme- og oksidasjonsstabilitet
  • 100 % syntetisk olje – ingen faste smørestoffer, forebygger avleiringer
  • Svært god smøreevne og høy vedheft
  • Har meget bra antislitasjeegenskaper
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS