Industri | Næringsmiddel godkjente produkter | Miljøtilpassede produkter |

 

Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellige ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddelgodkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi innestår for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddelindustri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HACCP, NSF H1 og BREEAM-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard ISO 45001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Anbefalte produkter:

      
             Instazorb                             Food Shield Plus 2                      Relekta Food Clean

 

Et utvalg produkter tilpasset industri, næringsmiddel godkjente og miljø:

Bilde av Omega 38

Omega 38 Varenr: O038D

Krystallklart næringsmiddelgodkjent fett

  • Universelt næringsmiddelgodkjent fett som er fullstendig fargeløst (krysallklart), giftfritt og som ikke setter flekker
  • Gir høy beskyttelse mot korrosjon og utvasking
  • Har svært gode estetiske og funksjonelle egenskaper - den optimale løsningen for næringsmiddelproduksjon, trykkerier, papirproduksjon, farmasøytindustrien og elektronikkproduksjon

Omega 38 er et meget avansert, syntetisk, næringsmiddelgodkjent flerbruksfett. Omega 38 er utviklet for å gi den høyeste renhet og estetiske verdi til industri med høye krav til sluttproduktet. Omega 38 har utmerket motstand mot utvasking og har praktisk talt ingen oljeseparasjon. Omega 38 reduserer lagerholdet med sitt brede bruks- spekter, lange smøreintervall og gode smøreevne. Omega 38 er det fargeløse fettet som: Ikke setter flekker. Beskytter mot rust og korrosjon. Er pumpbart og har høy ytelse ved lave temperaturer. Er stabilt og gir god beskyttelse ved høye temperaturer. Holder seg på plass med sin høye klebrighet og festeevne blir ikke slynget av. Giftfritt - trygg i bruk og tilfredstiller de strengeste hygeniske standarder.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS