Industri | Næringsmiddel godkjente produkter | Miljøtilpassede produkter |

 

Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellige ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddelgodkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi innestår for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddelindustri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HACCP, NSF H1 og BREEAM-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard ISO 45001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Anbefalte produkter:

      
             Instazorb                             Food Shield Plus 2                      Relekta Food Clean

 

Et utvalg produkter tilpasset industri, næringsmiddel godkjente og miljø:

Bilde av Instazorb

Instazorb Varenr: N300100

4 i 1 løsning – absorberer, tørker, avfetter og rengjør

  • 100% naturlig
  • Ikke farlig for miljøet
  • NSF - næringsmiddelgodkjent
  • Ikke biologisk nedbrytbar
  • Ikke giftig
  • Ikke brennbar
  • Lav egenvekt gir besparelse ved avfallshåndtering

Insazorb er et unikt absorbent som veier svært lite og er drøyt i bruk. 4 i 1 løsning, absorberer, tørker, avfetter og rengjør. Instazorb er 100% naturlig og inneholder ikke giftstoffer. Instazorb er ikke biologisk nedbrytbar, den holder på olje og annet miljøavfall som den har absorbert og slipper ikke dette ut i miljøet etter bruk. Ved søl på porøse overflater som betong etc. vil den jobbe seg ned i betongen og absorberer olje som har trukket inn. Dvs. at du oppnår en tilnærmet helt tørr og oljefri overflate og unngår oljeflekker på gulv etter bruk. Instazorb er næringsmiddelgodkjent. Instazorb sin høye absorberingsevne gjør at den er kostnadseffektiv, sparer deg for lagerplass, arbeidsmengde, fraktkostnader og avfallshåndtering.

Bruksområder
Absorberer olje, kjemikalier, maling, løsemidler, syrer, glycol, baser, polymer, lim, kroppsvæsker, ugressmiddel, matvarer og drikke. Kan brukes av alle bransjer.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS