Industri | Næringsmiddel godkjente produkter | Miljøtilpassede produkter |

 

Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellige ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddelgodkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi innestår for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddelindustri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HACCP, NSF H1 og BREEAM-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard ISO 45001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Anbefalte produkter:

      
             Instazorb                             Food Shield Plus 2                      Relekta Food Clean

 

Et utvalg produkter tilpasset industri, næringsmiddel godkjente og miljø:

Bilde av Foodshield White Food Grease 2

Foodshield White Food Grease 2 Varenr: FS1010, FS1011, FS1012, FS1013, FS1014

 

  • Høy grad av vannmotstand som gir stabil smøring over tid 
  • Utmerket korrosjonsbeskyttelse da fettet er klebrig og holder seg på plass
  • Gode antislitasjeegenskaper og tåler svært høyt trykk uten å endre konsistens og kunne bli presset ut
  • NSF H1, Halal og Kosher godkjenninger. Allergenfri

White Food Grease 2 er et hvitt, kalsium-fortykket fett for næringsmiddelindustrien. Fettet er utviklet for bruk der man hyppig foretar rengjøring fordi det har høy vannmotstand og er svært motstandsdyktig mot vaskekjemikalier. White Food Grease 2 er velegnet for rulle- og glidelagre. Høy ytelsesgrad og antislitasjeegenskaper bidrar til å forlenge levetiden på maskiner og utstyr. Fettet kan benyttes i et bredt temperaturområde fra -20 °C til +110 °C. NSF H1, Halal, Kosher og allergenfri.

Art.nr. FS1010: 380g patron
Art.nr. FS1011: 5 kg spann
Art.nr. FS1012: 18 kg spann
Art.nr. FS1013: 25 kg spann
Art.nr. FS1014: 180 kg fat 
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2021
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS