Industri | Næringsmiddel godkjente produkter | Miljøtilpassede produkter |

 

Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellige ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddelgodkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi innestår for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddelindustri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HACCP, NSF H1 og BREEAM-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard ISO 45001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Anbefalte produkter:

      
             Instazorb                             Food Shield Plus 2                      Relekta Food Clean

 

Et utvalg produkter tilpasset industri, næringsmiddel godkjente og miljø:

Bilde av Relekta Bremserens HD+

Relekta Bremserens HD+ Varenr: N50325

Bremse- og metallrens

  • Fjerner bremsestøv, skitt, olje, bremsevæske og fett
  • Meget gode rense- og avfettingsegenskaper
  • Renser uten å etterlate rester

Relekta Bremserens HD+ inneholder topp moderne rengjørings- og sikkerhetsstoffer og er en kraftig, løsemiddelbasert bremse- og metallrens basert på hydrokarboner. Den er testet for brannsikkerhet og er egnet til å rense og avfette elektriske kontakter og tennplugger. Relekta Bremserens HD+ er velegnet til rensing og avfetting av bremseskiver, forgassere, motordeler etc, der det er veldig skittent eller mye fett. Bremserensen fjerner harpiks, syntetisk olje og silikonrester. Den er også ideell for rengjøring og avfetting før liming og lakkering. Relekta Bremserens HD+ inneholder ikke parfyme eller halogenerte hydrokarboner og etterlater ingen rester.


Bruksområder
OBS! Relekta Bremserens HD+ kan også brukes på glass, keramikk, tekstiler etc. Gjør eventuelt en test først. Beskytt øyne mot sprut og bruk vernehansker.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS