Industri | Næringsmiddel godkjente produkter | Miljøtilpassede produkter |

 

Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellige ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddelgodkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi innestår for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddelindustri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HACCP, NSF H1 og BREEAM-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard ISO 45001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Anbefalte produkter:

      
             Instazorb                             Food Shield Plus 2                      Relekta Food Clean

 

Et utvalg produkter tilpasset industri, næringsmiddel godkjente og miljø:

Bilde av Foodshield Plus 2

Foodshield Plus 2 Varenr: FS1005, FS1006, FS1007, FS1008, FS1009

Næringsmiddelgodkjent universalfett

  • Meget god vann- og korrosjonsmotstand som hindrer utvasking og korrosjon
  • Bredt temperaturområde og er helt stabilt fra -40 °C til +165 °C 
  • Meget gode antislitasje-egenskaper gir forlengede smøreintervaller 
  • NSF H1, Halal og Kosher godkjenninger. Allergenfri

Foodshield Plus 2 er et syntetisk, aluminium-kompleks fett som dekker et vidt spekter av utstyret som benyttes i næringsmiddelindustrien. Fettet takler ekstreme temperaturer, fuktige og støvete miljøer og utstyr som går med lave og høye turtall. Foodshield Plus 2 velegnet for alle typer lagre såvel som glidende flater. NSF H1, Halal, Kosher og allergenfri.

Størrelser
Art. nr. FS1005: 380g patron
Art. nr. FS 1006: 5 kg spann 
Art. nr. FS 1007: 18 kg spann
Art. nr. FS 1008: 25 kg spann
Art. nr. FS 1009: 180 kg fat
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2021
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS