Industri | Næringsmiddel godkjente produkter | Miljøtilpassede produkter |

 

Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellige ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddelgodkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi innestår for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddelindustri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HACCP, NSF H1 og BREEAM-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard ISO 45001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Anbefalte produkter:

      
             Instazorb                             Food Shield Plus 2                      Relekta Food Clean

 

Et utvalg produkter tilpasset industri, næringsmiddel godkjente og miljø:

Bilde av Foodshield Compressor Oil PAO 46

Foodshield Compressor Oil PAO 46 Varenr: FS1033, FS1034, FS1035, FS1036

Næringsmiddelgodkjent syntetisk kompressorolje

  • Lav friksjonskoeffisient gir utmerket smøring og reduserer slitasje
  • Gir utmerket motstand mot oksidasjon og skumming, som forlenger skiftintervallene
  • Høy temperaturstabilitet forbedrer tette-egenskapene og reduserer oljeforbruket
  • NSF H1, Halal og Kosher godkjenninger. Allergenfri

Compressor Oil PAO 46  er en syntetisk olje PAO (Polyalfaoleofin) som kan benyttes i alle typer kompressorer benyttet i næringsmiddelindustrien. Helsyntetisk olje gir ekstremt bredt temperaturområde og oksidasjonsstabilitet, som sikrer utvidede serviceintervaller. Høy grad av vannfortrengende egenskaper gir stabil og bedre smøre-effekt. Lavtskummende egenskaper reduserer oppbygging av skadelige partikler og skum. Det reduserer vedlikeholdskostnadene. NSF H1, Halal, Kosher og allergenfri.

Art. nr. FS1036: 5 liter kanne
Art. nr. FS1035: 20 liter kanne 
Art. nr. FS1034: 205 liter fat
Art. nr. FS1033: 1.000 liter fat
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2021
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS