Industri | Næringsmiddel godkjente produkter | Miljøtilpassede produkter |

 

Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellige ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddelgodkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi innestår for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddelindustri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HACCP, NSF H1 og BREEAM-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard ISO 45001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Anbefalte produkter:

      
             Instazorb                             Food Shield Plus 2                      Relekta Food Clean

 

Et utvalg produkter tilpasset industri, næringsmiddel godkjente og miljø:

Bilde av Al-Fix, 20ml og 50 ml

Al-Fix, 20ml og 50 ml Varenr: N501003, N501013

Lynlim

  • Limer på få sekunder
  • Meget sterkt
  • Økonomisk i bruk
  • Limer de fleste materialer

Al-Fix er et en-komponent lynlim basert på Cyanoacrylate. Al-Fix tåler temperatur fra -30 °C opp til +100 °C. Al-Fix motstår løsemidler, olje, bensin, temperatursvingninger og er værbestandig. Al-Fix forbindelser har høy strekk- og skjærfasthet og krymper ikke. Al-Fix har en eksepsjonell evne til å lime de fleste materialer med unntak av polyetylen, polypropylen og plastmaterialer som inneholder fluor.


Bruksområder
Al-Fix er velegnet til å reparere gummipakninger, deler, deksler, emblemer, osv. Ødelagte deler på biler, båter, lastebiler, landbruksmaskiner; avbrekte festeører, løse deksler, emblemer, detaljer, etc. Gjæring av lister, sokler og andre tre-detaljer (med Al-Fix-Aktivator). Som formtre for å reparere skader på treverk; bland Al-Fix og spon, spray over med Al-Fix-Aktivator. Materialer som kan limes: ABS, aluminium, bakelitt, bronse, butyl, celluloid, kloropren, krom, delrin, glass, kobber, naturlig gummi, NBR, neopren, nitril, nylon, fenol, polykarbonat, polyestyren, porselen, hard PVC, rustfritt stål, stål. Ved hjelp av Al-Fix-Aktivator kan også porøse materialer limes.

 


Al-Fix 50 ml, art.nr. N501013
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS