Industri | Næringsmiddel godkjente produkter | Miljøtilpassede produkter |

 

Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellige ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddelgodkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi innestår for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddelindustri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HACCP, NSF H1 og BREEAM-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard ISO 45001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Anbefalte produkter:

      
             Instazorb                             Food Shield Plus 2                      Relekta Food Clean

 

Et utvalg produkter tilpasset industri, næringsmiddel godkjente og miljø:

Bilde av Foodshield Airline Fluid 32

Foodshield Airline Fluid 32 Varenr: FS1025, FS1026, FS1027, FS1028

Næringsmiddelgodkjent luftverktøyolje

  • En klar, luftverktøyolje som ikke avgir farge og forlenger levetiden på verktøyet
  • Oljen gir lav friksjon og stabil viskositet som øker ytelsen på luftverktøyet
  • Avviser fuktighet og har meget gode antikorrosjonsegenskaper
  • Reduserer avleiringer og skumoppbygging og forlenger vedlikeholdsintervallene
  • NSF H1, Halal og Kosher godkjenninger. Allergenfri

Airline Fluid VHVI 32 er et næringsmiddelgodkjent, giftfritt smøremiddel utviklet for pneumatiske systemer som brukes på i mat- og drikkeindustrien, til farmasøytisk utstyr og i pakkeutstyr. Også egnet for andre trykkluftsystemer hvor et rent, fargeløst smøremiddel er ønskelig. Airline Fluid VHVI 32 gir lav friksjon som reduserer slitasje samt øker ytelsen. Airline Fluid VHVI 32 har meget god motstand mot fuktighet og dermed god korrosjonsbeskyttelse. Det er viktig å unngå rustpartikler som kan tette luftsystemet og gi slitasje. Airline Fluid VHVI 32 reduserer vedlikeholdskostnadene og forlenger levetiden på utstyret. Ved utstyr som krever manuell smøring bør Airline Fluid VHVI 32 benyttes daglig og når man setter bort utstyret. NSF H1, Halal, Kosher og allergenfri.


Art. nr. FS1028: 5 liter kanne
Art. nr. FS1027: 20 liter kanne 
Art. nr. FS1026: 205 liter fat
Art. nr. FS1025: 1.000 liter fat
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2021
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS