Industri | Næringsmiddel godkjente produkter | Miljøtilpassede produkter |

 

Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellige ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddelgodkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi innestår for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddelindustri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HACCP, NSF H1 og BREEAM-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard ISO 45001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Anbefalte produkter:

      
             Instazorb                             Food Shield Plus 2                      Relekta Food Clean

 

Et utvalg produkter tilpasset industri, næringsmiddel godkjente og miljø:

Bilde av Foodshield Assembly Paste

Foodshield Assembly Paste Varenr: FS1001, FS1002, FS1003, FS1004, FS 1085

Næringsmiddelgodkjent monterings- og gjengepasta

  • Lav friksjonskoeffisient beskytter mot innkjøringsskader og forlenger komponentene levetid
  • Beskytter mot slitasje og forenkler montering og demontering
  • Meget gode vedheftsegenskaper og motstår utvasking
  • Forlenger skiftintervallene når pastaen benyttes som smøring
  • Høy temperaturmotstand - opptil 1100 °C
  • NSF H1, Halal og Kosher godkjenninger. Allergenfri

Assembly Paste er et hvitt, ikke giftig pastafett for bruk som smøring ved montering av foringer, akslinger, glideflater, og åpne plastikk- og metallgir. Den er også utmerket som gjengepasta ved montering og demontering av gjengede bolter, muttere, plugger, rørkoblinger etc. Demonterte gjengede materialer kan benyttes om igjen.
Assembly Paste forhindrer skader og beskytter mot slitasjeskader under oppstart og innkjøringsperioder. Assembly Paste gir langtidsbeskyttelse mot korrosjon og hindrer galvanisk korrosjon som letter demontering. NSF H1, Halal, Kosher og allergenfri.

Art. nr. FS1085: 500 g boks 
Art. nr. FS1004: 5 kg spann 
Art. nr. FS1003: 18 kg spann
Art. nr. FS1002: 50 kg spann
Art. nr. FS1001: 180 kg fat
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2021
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS