Industri | Næringsmiddel godkjente produkter | Miljøtilpassede produkter |

 

Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellige ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddelgodkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi innestår for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddelindustri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HACCP, NSF H1 og BREEAM-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard ISO 45001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Anbefalte produkter:

      
             Instazorb                             Food Shield Plus 2                      Relekta Food Clean

 

Et utvalg produkter tilpasset industri, næringsmiddel godkjente og miljø:

Bilde av Foodshield High Temp 2

Foodshield High Temp 2 Varenr: FS1020, FS1021, FS1022, FS1023, FS1024

Næringsmiddelgodkjent høytemperatur fett

  • High Temp 2 inneholder PTFE antislitasje-, antioksidant- og antikorrosjonsadditiver
  • Motstår kjemiske stoffer og væsker
  • Meget bredt temperaturområde -20 °C til +200 °C
  • Fettet er fri for giftige stoffer og er egnet for både glide- og rullelagre
  • Kompatibel med de fleste typer gummipakninger
  • NSF H1, Halal og Kosher godkjenninger. Allergenfri

Foodshield High Temp 2 er et uorganisk fortykket fett med PTFE antislitasjetilsetning som forlenger levetiden på maskinene. High Temp 2 vil ikke smelte eller dryppe. Det minimerer risikoen for at det fordamper, selv ved høye temperaturer. Fettet fungerer meget godt som beskyttelse av pakninger, O-ringer ol. i desinfiseringsskap. High Temp 2  har lav fordampning ved høye temperaturer som gjør at man kan bruke fettet ved lange skiftintervaller. High Temp 2 er kompatibel med de fleste gummipakninger. Meget bredt temperaturområde: +30 °C til +200 °C. NSF H1, Halal, Kosher og allergenfri.

Art. nr. FS1024: 380g patron
Art. nr. FS 1023: 5 kg spann 
Art. nr. FS 1022: 18 kg spann
Art. nr. FS 1021: 25 kg spann
Art. nr. FS 1020: 180 kg fat
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2021
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS