Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellge ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddel godkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi står inne for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddel industri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HAACCP, NSF H1 og Breeam-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard OHSAS 18001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Et utvalg av våre produkter tilpasset industrien:

Bilde av Foodshield Hydraulic Oil VHVI 32

Foodshield Hydraulic Oil VHVI 32 Varenr: FS1057, FS1058, FS1059, FS1060

Næringsmiddelgodkjent hydraulikkolje

  • Mineralsk hydraulikkolje med høy viskositetsindeks gir god smøring og reduserer slitasje
  • Meget god temperaturstabilitet og gir forlengede skiftintervaller
  • Lav skumming reduserer uønskede partikler og skumoppbygging, som forlenger vedlikeholdsintervallene
  • NSF H1, Halal og Kosher godkjenninger. Allergenfri

Foodshield Hydraulic Oil VHVI 32 er en mineralsk hydraulikkolje med svært høy viskositetsindeks (VHVI). Den er spesielt utviklet for næringsmiddelindustrien. Kan også benyttes i hydrauliske anlegg der en ren olje som ikke setter flekker er ønskelig. NSF H1, Halal, Kosher og allergenfri.

Art. nr. FS1060: 5 liter kanne
Art. nr. FS1059: 20 liter kanne 
Art. nr. FS1058: 205 liter fat
Art. nr. FS1057: 1.000 liter fat
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS