Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellge ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddel godkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi står inne for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddel industri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HAACCP, NSF H1 og Breeam-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard OHSAS 18001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Et utvalg av våre produkter tilpasset industrien:

Bilde av Al-Fix, 20ml og 50 ml

Al-Fix, 20ml og 50 ml Varenr: N501003, N501013

Lynlim

  • Limer på få sekunder
  • Meget sterkt
  • Økonomisk i bruk
  • Limer de fleste materialer

Al-Fix er et en-komponent lynlim basert på Cyanoacrylate. Al-Fix tåler temperatur fra -30 °C opp til +100 °C. Al-Fix motstår løsemidler, olje, bensin, temperatursvingninger og er værbestandig. Al-Fix forbindelser har høy strekk- og skjærfasthet og krymper ikke. Al-Fix har en eksepsjonell evne til å lime de fleste materialer med unntak av polyetylen, polypropylen og plastmaterialer som inneholder fluor.


Bruksområder
Al-Fix er velegnet til å reparere gummipakninger, deler, deksler, emblemer, osv. Ødelagte deler på biler, båter, lastebiler, landbruksmaskiner; avbrekte festeører, løse deksler, emblemer, detaljer, etc. Gjæring av lister, sokler og andre tre-detaljer (med Al-Fix-Aktivator). Som formtre for å reparere skader på treverk; bland Al-Fix og spon, spray over med Al-Fix-Aktivator. Materialer som kan limes: ABS, aluminium, bakelitt, bronse, butyl, celluloid, kloropren, krom, delrin, glass, kobber, naturlig gummi, NBR, neopren, nitril, nylon, fenol, polykarbonat, polyestyren, porselen, hard PVC, rustfritt stål, stål. Ved hjelp av Al-Fix-Aktivator kan også porøse materialer limes.

 


Al-Fix 50 ml, art.nr. N501013
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS