Kvalitet, vedlikehold og reparasjon

Helt siden Relekta AS ble grunnlagt i 1977 har vi satt kvalitet i fokus. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg fem forskjellge ulike garantier og forsikringer. Relekta AS er i dag ledende leverandør av reparasjons- og vedlikehold til industrien. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt.

Relekta har et bredt sortiment tilpasset industri generelt, både når det gjelder næringsmiddel godkjente- og miljøvennlige produkter. Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift slik at du kan være sikker på at vi står inne for miljøinnsats og det å vise vårt samfunnsansvar. Vi løfter fokuset på bærekraftig utvikling ved å arbeide aktivt for, og oppfordre til, reparasjoner framfor å kjøpe nytt. Effektive reparasjoner og kontinuerlig vedlikehold bidrar til mindre utskifting av maskiner, materiell og utstyr, noe som i seg selv er miljøvennlig.  

Nedenfor finner du et utvalg av våre produkter tilpasset industri, næringsmiddel industri hvor flere av produktene tilfredsstiller de strengeste miljøkrav som f.eks HAACCP, NSF H1 og Breeam-NOR. Relekta er sertifisert i henhold til helse- og sikkerhetsstandard OHSAS 18001, miljøstandard ISO 14001, og er i tillegg godkjent i EMAS og som Miljøfyrtårnbedrift.

  

Et utvalg av våre produkter tilpasset industrien:

Bilde av Seal & Bond MS 24 Ice

Seal & Bond MS 24 Ice Varenr: N530210

Miljøvennlig fugemasse som herder i -20 °C

  • Fleksibel fugemasse
  • Næringsmiddelgodkjent
  • Tilfredsstiller emisjonskravene i Breeam-Nor
  • Ideell for vedlikehold i fryserom, thermotransport o.l. 

Seal & Bond MS 24 Ice er en myk og elastisk fugemasse (25 %) basert på MS Polymer. Den hefter til de fleste overflater og er overmalbar. Den herder i temperaturer ned til -20 °C og har svært lave emisjonsverdier i tillegg til å være næringsmiddelgodkjent. Svært praktisk å bruke da en ikke behøver å øke temperaturen for å gjøre vedlikehold i f.eks. fryselager eller kjølerom for å bytte fuger i overganger mellom bevegelige deler (hjørner o.l.).


Bruksområde:
Seal & MS 24 Ice er ideell for alle installasjoner hvor det er minusgrader hele tiden, f.eks. utendørs om vinteren, i kjølerom, fryselager eller thermotransport. Svært godt egnet for steder hvor det er næringsmiddelproduksjon, f.eks. fiskemottak.

Forpakning: 
Hvit, 310 ml, Patron 
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS