Vi har produkter spesielt egnet for autobransjen, Nedenfor er et utvalg av våre produkter

Bilde av Black Jack Dekkreparasjon

Black Jack Dekkreparasjon Black Jack sett 1 stk Varenr: N04600

Unik selvvulkaniserende dekkreparasjon

  • Vulkaniserer ved hjelp av friksjonen mellom dekk og vei
  • Ikke behov for lim
  • Reparerer hull opp til 9 mm i diameter på slangeløse radialdekk
  • Slipper demontering – kan utføres når hjulet er på

 Black Jack er fremstilt av høykvalitets syntetiske fibre som er støpt inn i en spesiallaget gummiblanding. Gummiblandingen er selvvulkaniserende og gir 100 % tette dekkreparasjoner. Vulkaniseringen igangsettes når dekket begynner å rulle, og friksjonen mellom veien og dekket utvikler varmen som trengs. Etter noen kilometer er vulkaniseringen ferdig. Den unike sammensetningen gjør at det ikke er behov for lim eller noen former for tilsatsmateriale. Den inneholder ekstra fibre som gjør den sterkere og karbon som forlenger levetiden. En strimmel Black Jack kan reparere de fleste store hull, små hull og irregulære sprekker. På grunn av stor fleksibilitet i gummiblandingen vil Black Jack tilpasse seg formen på hullet. Black Jack forblir like hel når den trekkes gjennom stålkorden i dekket. Black Jack er svært enkel å bruke. Med verktøyet som følger med kan punkterte dekk repareres på få minutter uten større anstrengelser. Dekket behøver ikke å demonteres fra felgen, og i mange tilfeller trenger en ikke engang å ta hjulet av bilen. Black Jack sparer kostbar arbeidstid. På grunn av den kjemiske sammensetningen i gummiblandingen vil ikke romtemperaturen påvirke eller starte selvvulkaniseringsprosessen. Black Jack kan derfor lagres i flere år. 

 


Relekta AS er en ledende aktør til autobransjen. Våre produkter er av høyeste kvalitet og gjør reparasjonen og vedlikeholdet enklere. 

Våre selgere er proffe med lang erfaring og er alltid berett på å finne den beste løsningen for kunden. Med vår 5 stjernes granti, vil du alltid kunne føle deg trygg.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS