Vi har produkter spesielt egnet for autobransjen, Nedenfor er et utvalg av våre produkter

Bilde av AC-Tett

AC-Tett 1 stk Varenr: N05425

  • Gir permanent tetting
  • Skader ikke anlegget eller fyllemaskinen
  • Tetter lekkasjer i kondenser, rør, fordamper, O-ringer og pakninger
  • Kompatibel med R-134a
  • Sertifisert for å møte SAE J2670

Relekta AC-Tett gir permanent tetting i AC-anlegg på en rask og effektiv måte. Relekta AC-Tett fungerer som et smøremiddel i systemet og aktiviseres kun der det oppstår en lekkasje. Når den kommer i kontakt med luft i kombinasjon med trykk og R134a dannes en kjemisk forbindelse som tetter permanent på utsiden av lekkasjen. Ved vakuumering følger den ganske enkelt med oljen ut. Den reagerer IKKE med fuktighet/ vann hverken i systemet eller i lav-/høytrykksporten. Vi garanterer derfor at Relekta AC-Tett ikke kan skade eller tette igjen noen del av systemet eller tømme-/ fyllestasjonen, og er helt ufarlig for disse. Relekta AC-Tett kan benyttes på lekkasjer hvor AC-anlegget kan holde ca 68 % vakuum (ca 250 000 micron) i opptil 25 min. eller ca 50 % vakuum (ca 380 000 micron) i opptil 5 minutter på lavtrykkssiden. 

 


Relekta AS er en ledende aktør til autobransjen. Våre produkter er av høyeste kvalitet og gjør reparasjonen og vedlikeholdet enklere. 

Våre selgere er proffe med lang erfaring og er alltid berett på å finne den beste løsningen for kunden. Med vår 5 stjernes granti, vil du alltid kunne føle deg trygg.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS