Vi har produkter spesielt egnet for autobransjen, Nedenfor er et utvalg av våre produkter

Bilde av Pro Super+

Pro Super+ Varenr: N50341

Universalolje og rustløser

  • Smører og penetrerer
  • Løsner fastrustede bolter og muttere
  • Renser og fortrenger fukt
  • Hindrer korrosjon og etterlater beskyttende film
  • Sikker i bruk på plast og gummi

Pro Super+ er en smørende, penetrerende og rustløsende olje. Den forebygger rustdannelse og korrosjon og etterlater en beskyttende film. Relekta Pro Super+ er velegnet for de aller fleste bruksområder innen auto, industri, bygg, anlegg, marine, landbruk. Den kan benyttes til det meste. Se under bruksområder.


Bruksområder
Pro Super+ kan benyttes som: Smørende og penetrerende olje, rustløser, smører og fortrenger vann og fukt på wire, ledninger og elektronikk, isolerer elektriske komponenter, batteripolrens, forebygger rustdannelse og korrosjon, rustfjerner på verktøy, smører hengsler, låser etc og hindrer isdannelse, luftverktøyolje, dekkmonteringsolje, skjæreolje for lettere arbeider, bruk på snøploger og spader for å unngå klebing, etterlater en beskyttende film, gummi- og vinylfornyer.

 


Relekta AS er en ledende aktør til autobransjen. Våre produkter er av høyeste kvalitet og gjør reparasjonen og vedlikeholdet enklere. 

Våre selgere er proffe med lang erfaring og er alltid berett på å finne den beste løsningen for kunden. Med vår 5 stjernes granti, vil du alltid kunne føle deg trygg.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS