Vi har produkter spesielt egnet for autobransjen, Nedenfor er et utvalg av våre produkter

Bilde av Relekta Bremserens HD+

Relekta Bremserens HD+ Varenr: N50325

Bremse- og metallrens

  • Fjerner bremsestøv, skitt, olje, bremsevæske og fett
  • Meget gode rense- og avfettingsegenskaper
  • Renser uten å etterlate rester

Relekta Bremserens HD+ inneholder topp moderne rengjørings- og sikkerhetsstoffer og er en kraftig, løsemiddelbasert bremse- og metallrens basert på hydrokarboner. Den er testet for brannsikkerhet og er egnet til å rense og avfette elektriske kontakter og tennplugger. Relekta Bremserens HD+ er velegnet til rensing og avfetting av bremseskiver, forgassere, motordeler etc, der det er veldig skittent eller mye fett. Bremserensen fjerner harpiks, syntetisk olje og silikonrester. Den er også ideell for rengjøring og avfetting før liming og lakkering. Relekta Bremserens HD+ inneholder ikke parfyme eller halogenerte hydrokarboner og etterlater ingen rester.


Bruksområder
OBS! Relekta Bremserens HD+ kan også brukes på glass, keramikk, tekstiler etc. Gjør eventuelt en test først. Beskytt øyne mot sprut og bruk vernehansker.

 


Relekta AS er en ledende aktør til autobransjen. Våre produkter er av høyeste kvalitet og gjør reparasjonen og vedlikeholdet enklere. 

Våre selgere er proffe med lang erfaring og er alltid berett på å finne den beste løsningen for kunden. Med vår 5 stjernes granti, vil du alltid kunne føle deg trygg.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS