Vi har produkter spesielt egnet for autobransjen, Nedenfor er et utvalg av våre produkter

Bilde av Al-Fix, 20ml og 50 ml

Al-Fix, 20ml og 50 ml Varenr: N501003, N501013

Lynlim

  • Limer på få sekunder
  • Meget sterkt
  • Økonomisk i bruk
  • Limer de fleste materialer

Al-Fix er et en-komponent lynlim basert på Cyanoacrylate. Al-Fix tåler temperatur fra -30 °C opp til +100 °C. Al-Fix motstår løsemidler, olje, bensin, temperatursvingninger og er værbestandig. Al-Fix forbindelser har høy strekk- og skjærfasthet og krymper ikke. Al-Fix har en eksepsjonell evne til å lime de fleste materialer med unntak av polyetylen, polypropylen og plastmaterialer som inneholder fluor.


Bruksområder
Al-Fix er velegnet til å reparere gummipakninger, deler, deksler, emblemer, osv. Ødelagte deler på biler, båter, lastebiler, landbruksmaskiner; avbrekte festeører, løse deksler, emblemer, detaljer, etc. Gjæring av lister, sokler og andre tre-detaljer (med Al-Fix-Aktivator). Som formtre for å reparere skader på treverk; bland Al-Fix og spon, spray over med Al-Fix-Aktivator. Materialer som kan limes: ABS, aluminium, bakelitt, bronse, butyl, celluloid, kloropren, krom, delrin, glass, kobber, naturlig gummi, NBR, neopren, nitril, nylon, fenol, polykarbonat, polyestyren, porselen, hard PVC, rustfritt stål, stål. Ved hjelp av Al-Fix-Aktivator kan også porøse materialer limes.

 


Al-Fix 50 ml, art.nr. N501013

 


Relekta AS er en ledende aktør til autobransjen. Våre produkter er av høyeste kvalitet og gjør reparasjonen og vedlikeholdet enklere. 

Våre selgere er proffe med lang erfaring og er alltid berett på å finne den beste løsningen for kunden. Med vår 5 stjernes granti, vil du alltid kunne føle deg trygg.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS