Vi har produkter spesielt egnet for autobransjen, Nedenfor er et utvalg av våre produkter

Bilde av Frigi-Clean

Frigi-Clean Varenr: BG709E

  • Reduserer allergi / helseproblemer
  • Fjerner sopp, bakterier, mugg, sporer og lukt
  • Gjenoppretter kjøleeffektivitet
  • Øker luftgjennomstrømming
  • Renser og frisker opp luft i kupeèn
  • Biologisk nedbrytbar
  • Giftfri


 Ventilasjonssystemet i en bil blåser luft for å varme eller avkjøle kupeèn. Luften må passere gjennom fordamperen, hvor rusk kan samle seg og hindrer fri luftstrøm. Fett, forurensning, smuss, nikotinrester og annet avfall fester seg mellom rillene i fordamperkjernen, noe som gjør det vanskeligere å skyve luft gjennom ventilasjonssystemet. Disse lommene med fremmedlegemer kan samle fuktighet og fryse når A/C er på. Gjentatt frysing og tining utvider og samler spolene i fordamperkjernen som kan forårsake kjølemiddellekkasje og krever utskifting av kjernen. Ventilasjonssystemet gror mugg, sporer, bakterier og sopp som blir med inn i kupeèn hver gang varmeapparatet eller klimaanlegget brukes. Det kan forårsake allergi, astma, luftveisinfeksjon og sykdom. BG Frigi-Clean® er en unik rengjøringsløsning designet for raskt og effektivt å fjerne akkumulert forurensning, bakterier, mugg, sporer, sopp, rusk og nikotinrester fra bilens A/C-fordamper. Det skummer opp for å fullstendig fylle fordamperkjernen der det fjerner forurensninger, og gir dermed mer luft når det varmes eller kjøles hele året. BG Frigi-Clean® vil gjenopprette effektiviteten, fjerne vond lukt og hindringer og friske innvendig luft med bare en rengjøring. Dette produktet er biologisk nedbrytbart, giftfritt og ikke-korrosivt.

 


Relekta AS er en ledende aktør til autobransjen. Våre produkter er av høyeste kvalitet og gjør reparasjonen og vedlikeholdet enklere. 

Våre selgere er proffe med lang erfaring og er alltid berett på å finne den beste løsningen for kunden. Med vår 5 stjernes granti, vil du alltid kunne føle deg trygg.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS