Reparasjon eller vedlikehold - Cat lykter lyser opp


Relekta er distributør av Cat lights. Cat lyktene er av høy kvalitet og har ledende teknologi. De møter og overgår de høyeste faglige standarder. Alle Cat lykter leveres med den siste LED-teknologien, de er produsert i industrielle kvalitetsmaterialer og de er vann- og støtsikre. Flere av Cat lyktene tåler dropp fra 2 meter.

Caterpillar®
Selskapet Caterpillar er verdens ledende produsent av entreprenør- og gruveutstyr, diesel- og naturgass-motorer, industrielle gassturbiner og dieselelektriske lokomotiver. I over 85 år har Caterpillar bidratt til bærekraftig fremgang og positiv endring på alle kontinenter.

Cat®
Varemerket Cats rolle er å bistå med nøkkelmekanismer som skal gi fremgang for kundene. Utstyr, tjenester, teknologier og relasjoner er verktøy vi bruker for å hjelpe våre kunder fremover. Cat-logoen er anerkjent og forbindes med produkter som er robuste, slitesterke, hardtarbeidende, har høy kvalitet og ikke svikter.

E-Z Red
Produsent EZ-Red ble grunnlagt i 1966 i New York og er nå ledende innen belysning, håndverktøy og batteriprodukter. E-Z Red har utviklet og opprettholdt et rykte for å levere topp kvalitet og har sterke relasjoner med forhandlere over hele verden. I 2012 ble det E-Z Red en offisiell rettighetshaver av Caterpillar Inc. og startet med Cat lykter. Selskapet er stolt av å opprettholde verdier, integritet og omdømme av Cat-varemerket ved å produsere førsteklasses produkter for både profesjonelle og til hjemmebruk. Nedenfor ser du sortimentet til Relekta:

Du finner også Relekta sortimentet av Cat lights i brosjyren 

 

Bilde av CAT 4-Function Headlight

CAT 4-Function Headlight Varenr: CT4120

  • Hodelykt med 4 funksjoner
  • Beskyttet mot vannsprut
  • Justerbar lysvinkel
  • Varselblink bak

Praktisk hodelykt med 4 funksjoner. Flombelysning for å lyse opp større områder, stråle for fokus, rødt lys for å bevare nattsynet når lykten skrues av samt rødt blinkende lys på baksiden for synlighet.

Spesifikasjoner
Driftstid: 5 t COB flom / 2 t LED stråle / 16 t rød COB
LED Type: COB LED
Lysstråle: 16 m COB flom / 40 m COB stråle
Støtsikker: 1 m
Vanntettgrad: IPX4
Batteri: 3 x AAA
Materiale: Solid ABS


Flom


Rød COB


Stråle


Varselblink bak

 
 
 
 
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

Våre selgere vil ha med seg prøver ute i kundebesøkene slik at man kan kjenne på kvaliteten og teste lyktenes lysstyrke. 

Brosjyre

Pressemelding

Copyright 2019
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS