Relekta har inngått samarbeid med Fosen Tools 

Relekta har våren 2018 inngått et samarbeid med Fosen Tools som forhandler verktøyløsninger. Fosen Tools er et frittstående selskap som ble etablert i 2001, og er en del av ett familiekonsern med kompetanse og erfaring siden 1972.

Som kunde hos Relekta får du nå tilgang til deler av Fosen Tools utvalg av verktøyløsninger. Med kvalitetsverktøy og verktøyløsninger fra Fosen Tools vil reparasjon og vedlikehold bli enda enklere. Noen av kvalitetsmerkene du får tilgang til er Knipex, Rennsteig, Wera samt også KC Tools som er en av Australias største verktøyleverandører. 

Nedenfor finner du produkter som Relekta kundene har tilgang til: 

I denne brosjyren får du oversikt over Releaktas sortiment hos Fosen Tools.  

Ta kontakt med salgssupport som hjelper deg med å finne din selger i ditt distrikt: 
Telefon: 22 66 04 00 eller se kontaktsiden vår for detaljer.

Bilde av Skrallenøklsett Joker 11-Del 020013

Skrallenøklsett Joker 11-Del 020013 Varenr: F5064

Problemløser og nøkkel i samme verktøy - en ekte Joker. I nesten enhver tenkelig situasjon løser Joker skrueoppgavene med høy hastighet og presisjon. Skrallemekanikken på ringsiden har en usedvanlig høy finfortanning med 80 tenner, og sørger for fleksibilitet også der det er trangt om plassen. Den smarte dobbelsekskant-geometrien til Joker gjør forbindelsen med skrue eller mutter formtilpasset ? den sitter. Og den utskiftbare, herdete metallplaten i kjeven til Jokeren biter seg fast i skruen med ekstremt harde spisser. Begge hindrer ubehagelig skliing, også ved høye dreiemomenter. Mindre er mer. Fremfor alt der hvor du tidligere på svært lite montasjeplass måtte bruke tradisjonelle nøkler med 60° returvinkel x antall ganger for å skru skruer eller muttere inn og ut. I stedet for 60° har Joker nå 30° returvinkel med dobbelsekskantmekanikk. Dermed ? og med det rette hodet, gjør Joker det unødvendig å vende nøkkelen. Med Joker løsner, kontrer og skrur du ut skruer og muttere i situasjoner hvor tradisjonelle verktøy ikke strekker til. Derfor er Jokeren bedre. Og den gjør virkelig en god figur i enhver stilling. Den spesielle smidde geometrien kombinert med høykvalitets krom-molybden-stål og nikkel-krom-belegg har tre fordeler: Svært lang levetid, høy slitasjebestandighet og varig høy korrosjonsbeskyttelse.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, se kontaktsiden vår for detaljer.

Våre selgere vil ha med seg brosjyrer og oversikter på verktøyløsningene. 

Brosjyre 

 

Kontaktskjema

Firmanavn* 
Kontaktperson* 
E-post* 
Telefon* 
 
Melding 
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS