Relekta har inngått samarbeid med Fosen Tools 

Relekta har våren 2018 inngått et samarbeid med Fosen Tools som forhandler verktøyløsninger. Fosen Tools er et frittstående selskap som ble etablert i 2001, og er en del av ett familiekonsern med kompetanse og erfaring siden 1972.

Som kunde hos Relekta får du nå tilgang til deler av Fosen Tools utvalg av verktøyløsninger. Med kvalitetsverktøy og verktøyløsninger fra Fosen Tools vil reparasjon og vedlikehold bli enda enklere. Noen av kvalitetsmerkene du får tilgang til er Knipex, Rennsteig, Wera samt også KC Tools som er en av Australias største verktøyleverandører. 

Nedenfor finner du produkter som Relekta kundene har tilgang til: 

I denne brosjyren får du oversikt over Releaktas sortiment hos Fosen Tools.  

Ta kontakt med salgssupport som hjelper deg med å finne din selger i ditt distrikt: 
Telefon: 22 66 04 00 eller se kontaktsiden vår for detaljer.

Bilde av Verktøykoffert 989914 Vde

Verktøykoffert 989914 Vde Varenr: F4183

Solid utførelse av ABS-material; rød, utstyrt med et sortiment KNIPEX-verktøy for arbeid på elektriske anlegg, godkjent etter DIN EN/IEC 60900, samt ekstra vernetildekninger, klemmer og hansker. Aluminiumsramme med D-ringer for fastgjøring av en bærerem og fast montert, stabil midtvegg for utstyr på begge sider, med stropper for tallrike oppbevaringsmuligheter og 12 små lommer. Bæregrep og brakett i bunnen for en „Trolley“ (ekstrautstyr, art-nr. 0021 40 T) Belasbarhet opptil 30 kg Kan åpnes på en- eller begge sider, bunn og deksel kan åpnes uavhengig av hverandre.45° og 90°, med hengsel-mekanikk 3- sifret kodelås med 2 spennlåser for fiksering av deksel, uttakbar dokumentlomme og uttakbar verktøytavle, ensidet utstyring, med 13 verktøylommer. 2 spennlåser for festing av bunnen. Bunnskål, høyde 58 mm, fleksible innsatser og dekktavle med 6 store verktøylommer, festes med trykknapp Mål, utvendig (B x H x T): 490 x 255 x 410 mm. Mål, innvendig (B x H x T): 445 x (105 + 105) x 350 mm Bestillingsvare (5-10 dager leveringstid)
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, se kontaktsiden vår for detaljer.

Våre selgere vil ha med seg brosjyrer og oversikter på verktøyløsningene. 

Brosjyre 

 

Kontaktskjema

Firmanavn* 
Kontaktperson* 
E-post* 
Telefon* 
 
Melding 
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS