Vedlikehold og reparasjon i et maritimt miljø
 

Smøring | Vedlikehold av motoren | Vedlikehold og reparasjon | Elektro | Rengjøring og avfetting | Klær og beskyttelse

 

Vedlikehold av motoren

– for å opprettholde kompresjon og forlenge skiftintervall


Motorer kommer i alle størrelser og fasonger, enten den sitter i en bil, båt, skip, aggregat eller gressklipper. Størrelsen er ofte sammenlignet med effekt og pris. Jo større den er jo kraftigere er den og mer kostbar. Motorer sørger for blant annet fremdrift, strøm, kraftuttak og varme. Går noe i stykker er dette ofte noe av det dyreste å reparere. Ikke bare kostnader for deler og reparasjon, men driftstans og nedetid er svært kostbart. Vi er helt avhengig av at motorene er driftssikre og pålitelige. Derfor er forebyggende vedlikehold svært viktig.

Man må holde alle motorkomponenter rene og fri for smuss og avleiringer. Selv små forurensninger i drivstoffsystemet kan by på problemer. Sot i forbrenningskammer fører til feil blanding av luft og drivstoff som igjen øker forbruket og ikke minst utslipp. Avleiringer på stempelringer gir tap av motoreffekt, økt oljeforbruk og mer slitasje. Ofte holder det ikke å «bare» skifte olje og filter. Enkelte typer avleiringer i en motor kan være så harde at de nesten er umulige å få ut ved oljeskift. Det er rett og slett fastbrent i metallet.

Vi liker å si at «en ren motor er en effektiv motor».


Med våre produkter for vedlikehold av motor holder man alle komponenter rene slik at motoren opprettholder effektiviteten. Våre leverandører er spesialister innen sitt område og produktene tar knekken på selv dev anskeligste avleiringene UTEN å skade andre komponenter.

Bilde av BG 229 Diesel Care

BG 229 Diesel Care Varenr: BG229E, BG22930E-5, BG22930E

  • Fjerner raskt og trygt karbonavleiringer i innsprøytningen
  • Tilpasset diesel med lavt svovelinnhold
  • Skader ikke plastkomponenter i innsprøytningssystemet
  • Tilpasset både mekaniske og elektronisk styrte dieselpumper
  • Sikker i bruk på biler med katalysator, dieselpartikkelfilter og oksygensensor

BG 229 Diesel Care er et spesielt formulert og svært effektivt rensemiddel som raskt og trygt fjerner karbonavleiringer i innsprøytningen. Det er designet for de nye elektronisk styrte common
rail-systemene så vel som tradisjonell mekanisk dieselinnsprøytning. BG 229 Diesel Care er for profesjonell bruk.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS