Vedlikehold og reparasjon i et maritimt miljø
 

Smøring | Vedlikehold av motoren | Vedlikehold og reparasjon | Elektro | Rengjøring og avfetting | Klær og beskyttelse

 

Vedlikehold av motoren

– for å opprettholde kompresjon og forlenge skiftintervall


Motorer kommer i alle størrelser og fasonger, enten den sitter i en bil, båt, skip, aggregat eller gressklipper. Størrelsen er ofte sammenlignet med effekt og pris. Jo større den er jo kraftigere er den og mer kostbar. Motorer sørger for blant annet fremdrift, strøm, kraftuttak og varme. Går noe i stykker er dette ofte noe av det dyreste å reparere. Ikke bare kostnader for deler og reparasjon, men driftstans og nedetid er svært kostbart. Vi er helt avhengig av at motorene er driftssikre og pålitelige. Derfor er forebyggende vedlikehold svært viktig.

Man må holde alle motorkomponenter rene og fri for smuss og avleiringer. Selv små forurensninger i drivstoffsystemet kan by på problemer. Sot i forbrenningskammer fører til feil blanding av luft og drivstoff som igjen øker forbruket og ikke minst utslipp. Avleiringer på stempelringer gir tap av motoreffekt, økt oljeforbruk og mer slitasje. Ofte holder det ikke å «bare» skifte olje og filter. Enkelte typer avleiringer i en motor kan være så harde at de nesten er umulige å få ut ved oljeskift. Det er rett og slett fastbrent i metallet.

Vi liker å si at «en ren motor er en effektiv motor».


Med våre produkter for vedlikehold av motor holder man alle komponenter rene slik at motoren opprettholder effektiviteten. Våre leverandører er spesialister innen sitt område og produktene tar knekken på selv dev anskeligste avleiringene UTEN å skade andre komponenter.

Bilde av BG MOA Extended Life

BG MOA Extended Life Varenr: BG115E

  • Øker oljefilmens styrke
  • Forhindrer oksidasjon og oljefortykning
  • Forebygger slam og avleiringer ved start-og-stopp-kjøring
  • Beskytter mot rust og korrosjon
  • Øker motorytelsen og hindrer økte utslipp
  • Tilpasset longlife skiftintervaller
     

Utfordring:
Start-og-stopp-kjøring og høye motortemperaturer forårsaker hurtig utarming av viktige tilsetningsstoffer i oljen. Dette fører til oksidering av motoroljen. Oksidasjon gjør at oljen danner et tungt, svart slam i veivhus, oljesil, oljekanaler, vippearmer og andre kritiske områder i motoren.

Løsning:
BG MOA Extended Life er utviklet for å forbedre alle typer motoroljer og for å gi en forbedret, langvarig beskyttelse av motoren og bidra til å opprettholde optimal motorytelse. Den hindrer oksidering og fortykkelse av motoroljen under selv de mest krevende start-og-stopp-forhold og høye temperaturer. BG MOA Extended Life holder området rundt stempelringer, hydrauliske løftere og andre motordeler rent. Den forlenger motorens levetid og redusere driftskostnader. Utmerket for bruk i bensinmotorer. Den er kompatibel med alle syntetiske og mineralske motoroljer.

Bruk:
Tilsett BG MOA Extended Life (325 ml) til 4 eller 5 liter olje ved hvert oljeskift eller mellom oljeskiftene, og fyll opp til maksmerket. Ikke fyll over maksmerket.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS