Smøring | Vedlikehold av motoren | Vedlikehold og reparasjon | Elektro | Rengjøring og avfetting | Klær og beskyttelse

 


VEDLIKEHOLD OG REPARASJON I ET MARITIMT MILJØ

Relekta AS ble etablert i september 1977. I dag er Relekta-Gruppen en ledende leverandør av reparasjons- og vedlikeholdsprodukter til verksted, industri og byggebransjen i Norge. Relekta- Gruppen har over 100 medarbeidere og er landsdekkende med flere representanter i hvert fylke. Vi er et veletablert firma og en pålitelig leverandør med lang bransjeerfaring. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg 5 forskjellige garantier og forsikringer. Relekta-Gruppen er godkjent som leverandør i kvalifikasjonsordningene Achilles, Startbank og TransQ, og er ISO 9001-, ISO 14001-, Miljøfyrtårn- og ISO 45001-sertifisert. 

"I våre havbruk bruker vi smøre- og vedlikeholdsprodukter fra Relekta AS. Spesielt er vi godt fornøyd med Orion 870 girolje på påhengsmotorer. Etter at vi startet med den oljen finnes det ikke spon på tappeplugg/magnetplugg. Vi bruker også Omega 636 til demontering, den er spesielt god som rutstløser. Vi bruker denne også mye til konservering og montering".

- Halgeir Pedersen Teknisk Leder Havbruk, Sinkaberg Hansen

  

Alle våre produkter tilpasset et maritimt miljø:

Bilde av Nio Lube BH

Nio Lube BH ISO VG 46 20 liter 1 stk Varenr: A87323

  • Høyere viskositetsindeks som gir optimal funksjon på hydraulikksystemet over hele temperaturskalaen
  • Bedre smøreegenskaper som forebygger slitasje og forlenger hydraulikksystemets levetid
  • Et høyere flammepunkt som reduserer oljetap forårsaket av fordampning og samtidig bedrer driftsikkerheten
  • Fåes i ISO VG 32 og 46

NIO LUBE BH er en biologisk nedbrytbar hydraulikkolje for maskiner, utstyr og permanente installasjoner som må tåle høye trykk og varierende temperaturer. Den er basert på syntetisk ester og ny tilsetningsteknologi som gir den flere fordeler sammenlignet med mineralske hydraulikkoljer.

Forpakning
20 liter kanne, 205 liter fat
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på salg@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS