Smøring | Vedlikehold av motoren | Vedlikehold og reparasjon | Elektro | Rengjøring og avfetting | Klær og beskyttelse

 


VEDLIKEHOLD OG REPARASJON I ET MARITIMT MILJØ

Relekta AS ble etablert i september 1977. I dag er Relekta-Gruppen en ledende leverandør av reparasjons- og vedlikeholdsprodukter til verksted, industri og byggebransjen i Norge. Relekta- Gruppen har over 100 medarbeidere og er landsdekkende med flere representanter i hvert fylke. Vi er et veletablert firma og en pålitelig leverandør med lang bransjeerfaring. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg 5 forskjellige garantier og forsikringer. Relekta-Gruppen er godkjent som leverandør i kvalifikasjonsordningene Achilles, Startbank og TransQ, og er ISO 9001-, ISO 14001-, Miljøfyrtårn- og ISO 45001-sertifisert. 

"I våre havbruk bruker vi smøre- og vedlikeholdsprodukter fra Relekta AS. Spesielt er vi godt fornøyd med Orion 870 girolje på påhengsmotorer. Etter at vi startet med den oljen finnes det ikke spon på tappeplugg/magnetplugg. Vi bruker også Omega 636 til demontering, den er spesielt god som rutstløser. Vi bruker denne også mye til konservering og montering".

- Halgeir Pedersen Teknisk Leder Havbruk, Sinkaberg Hansen

  

Alle våre produkter tilpasset et maritimt miljø:

Bilde av Nio Lube HD-2 LA 10W40

Nio Lube HD-2 LA 10W40 Varenr: A80204, A80203, A80202, A80201, A80299

  • Low SAPS egenskaper hindrer avleiringer i dieselpartikkelfilteret og øker levetiden
  • Inneholder avanserte tilsetninger som holder kritiske motordeler rene og sikrer fullstendig smøring
  • Forhindrer korrosjon pga høyt TBN nivå (13 mgKOH/g) som nøytraliserer syrer
  • Spesielle rengjøringsadditiver og lavt askeinnhold holder sylindrene og stemplene rene, hindrer avleiringer på stempelringer og beskytter mot sylinderpolering.
  • Meget lav skumdannelse og antioksidantegenskaper sikrer en hel oljefilm på belastede områder og dermed forlenges skiftintervallet og friksjon og slitasje reduseres.

Nio Lube HD-2 LA er en longlife, syntetisk low SAPS motorolje for bruk i dieselmotorer i tyngre kjøretøy. Nio Lube HD-2 LA er utviklet for bruk i siste generasjons dieselmotorer som krever SAPS olje.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på salg@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS