Smøring | Vedlikehold av motoren | Vedlikehold og reparasjon | Elektro | Rengjøring og avfetting | Klær og beskyttelse

 


VEDLIKEHOLD OG REPARASJON I ET MARITIMT MILJØ

Relekta AS ble etablert i september 1977. I dag er Relekta-Gruppen en ledende leverandør av reparasjons- og vedlikeholdsprodukter til verksted, industri og byggebransjen i Norge. Relekta- Gruppen har over 100 medarbeidere og er landsdekkende med flere representanter i hvert fylke. Vi er et veletablert firma og en pålitelig leverandør med lang bransjeerfaring. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg 5 forskjellige garantier og forsikringer. Relekta-Gruppen er godkjent som leverandør i kvalifikasjonsordningene Achilles, Startbank og TransQ, og er ISO 9001-, ISO 14001-, Miljøfyrtårn- og ISO 45001-sertifisert. 

"I våre havbruk bruker vi smøre- og vedlikeholdsprodukter fra Relekta AS. Spesielt er vi godt fornøyd med Orion 870 girolje på påhengsmotorer. Etter at vi startet med den oljen finnes det ikke spon på tappeplugg/magnetplugg. Vi bruker også Omega 636 til demontering, den er spesielt god som rutstløser. Vi bruker denne også mye til konservering og montering".

- Halgeir Pedersen Teknisk Leder Havbruk, Sinkaberg Hansen

  

Alle våre produkter tilpasset et maritimt miljø:

Bilde av Megaplast MM

Megaplast MM 1 stk Varenr: N596111

Strukturell liming og plastreparasjon

  • Ekstrem limstyrke (> 600 kg/cm²), skjærstyrke og støtmotstand
  • Ekstrem heft til jernholdige metaller, aluminium og de fleste syntetiske materialer
  • Smelter/sveiser syntetiske materialer i hverandre
  • Rask herding
  • Kjemisk-, temperatur- og UV-bestandig

 

Megaplast MM er 3. generasjon metylakrylat for strukturell liming og reparasjon av syntetiske materialer. Megaplast MM bokstavelig talt smelter/sveiser syntetiske materialer i hverandre. Megaplast MM er enkelt i bruk, har blandingsforhold 1:1 og leveres i en liten, hendig patron. Megaplast MM tåler olje, diesel, bensin og glykol, og temperaturer opp til 150 °C og er godkjent for bruk i lakkboks 200 °C i 20 min.

 

Bruksområder
Industri: Reparasjon av metaller samt harde og fleksible syntetiske materialer med rask herdetid. Reparerer ABS, SMC, PVC, HPL, Melamin, tre, glass, stein etc. Ideell til kjemisk forankring i Gyproc, lettbetong, murstein, ytong, betong, stein, tre, osv. Limer også de fleste vanskelige syntetiske materialer (unntatt PP, PE, Silikon og Teflon). Auto: Reparasjon og liming av harde eller fleksible syntetiske materialer (med eller ute glassfiber) som karosserideler (polyester, støtfangere, styling, lykter, skjermbuer, takplater etc.) og motordeler (girkasser, radiatorer, tanker etc.). Megaplast MM hefter til: Stål, aluminium, lakkerte flater, enamel, tre, pleksiglass, polycarbonate, pvc, glassfiber, ABS, polyester, akrylat, rustfritt stål, vinylestere, uretan, etc.

 
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på salg@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS