Smøring | Vedlikehold av motoren | Vedlikehold og reparasjon | Elektro | Rengjøring og avfetting | Klær og beskyttelse

 


VEDLIKEHOLD OG REPARASJON I ET MARITIMT MILJØ

Relekta AS ble etablert i september 1977. I dag er Relekta-Gruppen en ledende leverandør av reparasjons- og vedlikeholdsprodukter til verksted, industri og byggebransjen i Norge. Relekta- Gruppen har over 100 medarbeidere og er landsdekkende med flere representanter i hvert fylke. Vi er et veletablert firma og en pålitelig leverandør med lang bransjeerfaring. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg 5 forskjellige garantier og forsikringer. Relekta-Gruppen er godkjent som leverandør i kvalifikasjonsordningene Achilles, Startbank og TransQ, og er ISO 9001-, ISO 14001-, Miljøfyrtårn- og ISO 45001-sertifisert. 

"I våre havbruk bruker vi smøre- og vedlikeholdsprodukter fra Relekta AS. Spesielt er vi godt fornøyd med Orion 870 girolje på påhengsmotorer. Etter at vi startet med den oljen finnes det ikke spon på tappeplugg/magnetplugg. Vi bruker også Omega 636 til demontering, den er spesielt god som rutstløser. Vi bruker denne også mye til konservering og montering".

- Halgeir Pedersen Teknisk Leder Havbruk, Sinkaberg Hansen

  

Alle våre produkter tilpasset et maritimt miljø:

Bilde av Orion 880

Orion 880 Varenr: BL880J, BL880H, BL880F

  • Gir maksimal kraftoverføring i drivsystemer og hydraulikk
  • Gode lavtemperaturegenskaper som gir rask smøring ved kaldstart
  • Forlenger skiftintervallene og reduserer vedlikeholdskostnadene

Orion 880 er en avansert transmisjonsolje utviklet for å overgå Caterpillar TO-4 og Allison C-4 spesifikasjoner. Orion 880 forbedrer friksjons-kontrollen og redusere bremsestøy. Oljen fungerer ypperlig med både metalliske og ikke-metalliske klutsjtypematerialer. Orion 880 har stabil viskositet og antiskummende egenskaper.

Forpakning
 

BL880J 5 liter kanne
BL880H 20 liter kanne
Bl880F 205 liter fat

 
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på salg@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS