Smøring | Vedlikehold av motoren | Vedlikehold og reparasjon | Elektro | Rengjøring og avfetting | Klær og beskyttelse

 


VEDLIKEHOLD OG REPARASJON I ET MARITIMT MILJØ

Relekta AS ble etablert i september 1977. I dag er Relekta-Gruppen en ledende leverandør av reparasjons- og vedlikeholdsprodukter til verksted, industri og byggebransjen i Norge. Relekta- Gruppen har over 100 medarbeidere og er landsdekkende med flere representanter i hvert fylke. Vi er et veletablert firma og en pålitelig leverandør med lang bransjeerfaring. Vårt mål er å gjøre ditt vedlikehold enklere, mer miljøvennlig og mer lønnsomt. Vi har søkt over hele verden etter de kvalitetsmessige beste produktene, og vi er så trygge på kvaliteten at vi gir deg 5 forskjellige garantier og forsikringer. Relekta-Gruppen er godkjent som leverandør i kvalifikasjonsordningene Achilles, Startbank og TransQ, og er ISO 9001, ISO 14001, Miljøfyrtårn, EMAS og OHSAS 18001 sertifisert, som gjør oss til en av nordens mest sertifiserte bedrifter. 

"I våre havbruk bruker vi smøre- og vedlikeholdsprodukter fra Relekta AS. Spesielt er vi godt fornøyd med Orion 870 girolje på påhengsmotorer. Etter at vi startet med den oljen finnes det ikke spon på tappeplugg/magnetplugg. Vi bruker også Omega 636 til demontering, den er spesielt god som rutstløser. Vi bruker denne også mye til konservering og montering".

- Halgeir Pedersen Teknisk Leder Havbruk, Sinkaberg Hansen

  

Alle våre produkter tilpasset et maritimt miljø:

Bilde av BG MOA Extended Life

BG MOA Extended Life Varenr: BG115E

  • Øker oljefilmens styrke
  • Forhindrer oksidasjon og oljefortykning
  • Forebygger slam og avleiringer ved start-og-stopp-kjøring
  • Beskytter mot rust og korrosjon
  • Øker motorytelsen og hindrer økte utslipp
  • Tilpasset longlife skiftintervaller
     

Utfordring:
Start-og-stopp-kjøring og høye motortemperaturer forårsaker hurtig utarming av viktige tilsetningsstoffer i oljen. Dette fører til oksidering av motoroljen. Oksidasjon gjør at oljen danner et tungt, svart slam i veivhus, oljesil, oljekanaler, vippearmer og andre kritiske områder i motoren.

Løsning:
BG MOA Extended Life er utviklet for å forbedre alle typer motoroljer og for å gi en forbedret, langvarig beskyttelse av motoren og bidra til å opprettholde optimal motorytelse. Den hindrer oksidering og fortykkelse av motoroljen under selv de mest krevende start-og-stopp-forhold og høye temperaturer. BG MOA Extended Life holder området rundt stempelringer, hydrauliske løftere og andre motordeler rent. Den forlenger motorens levetid og redusere driftskostnader. Utmerket for bruk i bensinmotorer. Den er kompatibel med alle syntetiske og mineralske motoroljer.

Bruk:
Tilsett BG MOA Extended Life (325 ml) til 4 eller 5 liter olje ved hvert oljeskift eller mellom oljeskiftene, og fyll opp til maksmerket. Ikke fyll over maksmerket.
Ønsker du mer informasjon eller besøk av en av våre selgere, ta kontakt på post@relekta.no eller se kontaktsiden vår.

^Til toppen

Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS