Frode Sundsdal, Bjørnar Erikstad og Fredrik Ommedal

Frode Sundsdal kjører Powerboat Formel 2 båt race. I 1991 ble han juniorverdensmester i klassen T400, og har vunnet tre verdensmesterskap, tre skandinaviske mesterskap, tre europamesterskap og åtte NM-gull. Sundsdal har også 8 verdensrekorder i hastighet i forskjellige klasser.

Bjørnar Erikstad seiler 2.4 klassen sammen med funksjonsfriske til tross for at han selv ikke har armer og har deformerte ben. Han representerer Tønsberg Seilforening, og var flaggbærer for den norske troppen under Paralympisk i Rio de Janeiro 2016. Han har, til tross for sitt handikapp, vunnet flere medaljer i åpne mesterskap hvor funksjonshemmede og funksjonsfriske deltar. Erikstad vant kongepokal i seiling i 2004, og i 2015 vant han tittelen Årets mannlige funksjonshemmede utøver under Idrettsgallaen 2015. Hans åtte NM gull er alle vunnet i åpen klasse. Bjørnar er født i 1981, med det sjeldne syndromet TAR. Det har resultert i at fingre er festet direkte på skuldre og deformerte ben, han har gjennomgått 25 operasjoner før fylte 12 for å kunne gå.

Fredrik Ommedal og EDH teamet debutert i superbike NM med stor suksess i 2018! Fredrik klarte å kjøre seg inn til 2.plass i ett fantastisk spennende løp. Med godkjent lisens i roadracing for nesten nøyaktig ett år siden har vi hatt en utrolig rask og god progresjon.

Vi er stolte av å være med disse profesjonelle idrettsutøverne. Les mer om dem på EDH Racing
Her kan du se hvilke produkter han anbefaler.

 

Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS