Salgskarriere

Relekta er en suksesshistorie som er tuftet på salg direkte til kunder rundt omkring i hele landet. Vi har gjennom mange års forbedringsarbeid lagt forholdene til rette for at du som selger skal lykkes - men resultatene skaper du selv. Lykkes du vil du etter hvert tjene mer enn du kunne gjort noen andre steder, og du vil bli hos oss lenge - sannsynligvis resten av din karriere. Du vil vite at du ikke får en like god jobb med så gode betingelser noe annet sted. Her er 30 gode grunner for å jobbe hos sammen med oss.

Program for selgerutvikling
Relekta har et komplett program for selgerutvikling som er utviklet gjennom mange års erfaring.

Hvem er det som lykkes som selgere hos oss?
Noen få. Endel slutter i løpet av ett år. Men det er også nettopp derfor gode resultater belønnes så godt hos de som lykkes og gjør at de blir svært lenge. Vi er over 60 selgere, av disse har hele 35 vært mer enn 5 år.

Salgserfaring?
Mange av de som lykkes med salg hos oss har faktisk ikke salgserfaring fra før, men de deler et sterkt ønske og vilje om å bli gode selgere. Denne motivasjonen tar de med seg inn i vårt utviklingsprogram som består av en ukes salgskurs, fast oppfølging og sambesøk med leder og salgstrener, samt salgsseminarer, teamsamlinger og Relekta-Akademiet.

Eget distrikt
Du jobber ut fra eget hjem og egen bil og bestemmer således det fysiske arbeidsmiljøet selv. I motsetning til mange selgere som reiser land og strand rundt og er mye borte, konsentrerer du deg om et lokalt område. Kun unntaksvis må du overnatte borte, og da gjerne i forbindelse med salgsseminarer og andre firmaarrangement.

En jobb som selger i Relekta er jobben for deg som er resultatorientert og vil belønnes deretter. Du slipper å irritere deg over en kollega som tjener det samme som deg, men som surfer mens du svetter. Selvstendigheten og resultatorienteringen i jobben får fram det beste i deg, og du liker å være på farten rundt i distriktet ditt. Du er utholdende og vet at du må jobbe systematisk og langsiktig før toppresultatene kommer, og konsentrerer deg om å følge Relektas velprøvde salgsmetodikk. Vi selger på kvalitet og kompetanse, og legger stor vekt på effektive demonstrasjoner av produktene. Det er derfor ikke pratmakerne som lykkes som selgere i Relekta.

Salgskonkurranser
Selvfølgelig belønnes du når du gjør suksess. Vi har mange salgskonkurranser, noen flinke selgere har vært på tur til USA og besøkt vår leverandør av BG produktene, andre har fått kjøre rally i Danmark med Molly Petit.  

Kontakt oss da vel
Relekta har gjort svært mye for at du skal kunne lykkes som selger - din suksess er Relektas suksess. Sender du en epost til jobb@relekta.no, med "Salgskarriere" i overskriften, vil vi sende deg informasjon om fordelene med å satse på en salgskarriere i Relekta.

 

Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS