11-02-2021 - SINTEF-sertifiserte vindsperretaper fra Relekta

11-02-2021 | SINTEF-sertifiserte vindsperretaper fra Relekta

Relekta vindsperretaper brukes for å tette skjøtene mellom vindsperreduker og forsegling rundt hull og gjennomføringer. Tapene er både vanntette og diffusjonsåpne, for det er viktig at de slipper ut fukt som dannes av kondens inne mellom innervegg og yttervegg. «Vi har hele tiden vært trygge på at kvaliteten vi leverer er god, men det er viktig for kundene at denne type produkter er testet og funnet godkjent av et uavhengig organ. Det er bakgrunnen for at vi har fått dem sertifisert, og har videre planer om å få godkjent flere», sier kategorisjef Lars Petter Bjaaland i Relekta.
Relekta Vindsperretape og Tape Strong er begge beregnet for bruk på byggematerialer i tre, gips (GU og GUX), metall, rustfritt stål, m.m., samt plastduker av type PE folie, HDPE og PP. Tapene har veldig god motstand mot UV-stråler (opptil 24 måneder) og tåler dermed å være eksponert for sollys uten å tørke ut eller sprekke opp. Begge tapene er utstyrt med ekstra solid avtrekkspapir, som ikke revner og etterlater papirrester på limsiden av tapen.
Relekta Vindsperretape har en utvendig folie som er laget av polyetylen, noe som gjøre den føyelig og elastisk, for montering rundt hjørner og over ujevnheter. Den oppnår først full limstyrke etter 24 timer, som muliggjør justeringer etter at tapen er lagt.
Tape Strong oppnår maks limstyrke umiddelbart, og har folie av polypropylen, som gir en stivere og mer slitesterk tape.

Tapene distribueres av Relekta AS.

Tilbake
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS