22-06-2016 - RELEKTA KÅRET TIL EUROPAS BESTE ARBEIDSGIVER

22-06-2016 | RELEKTA KÅRET TIL EUROPAS BESTE ARBEIDSGIVER

Oslo-bedriften Relekta ble kåret til beste bedrift 2016 i kategorien Employer of the Year (Årets arbeidsgiver) under finalen til European Business Award (EBA).  Mer enn 32 000 europeiske bedrifter deltok i årets konkurranse, og Relekta var en av 110 bedrifter som nådde finalen.  Underveis til finalen mottok Relekta to forskjellige utmerkelser i kategorien Employer of the year; først som National Champion og dernest Ruban d'Honneur, kåret av juryen i EBA som en av Europas 10 mest dynamiske og spennende bedrifter i vår kategori. Finalistene i kategorien Employer of the Year er bedrifter som spesielt har utmerket seg i å inspirere og motivere medarbeidere. – Utmerkelsen Employer of the Year er en stor anerkjennelse for arbeidet som er gjort i bedriften for å skape gode og trygge arbeidsplasser med fokus på medarbeidere og daglig motivasjon, sier gründer Rune Arnhoff. Langsiktig arbeid med å bygge bedriften sten på sten gir resultater.
– Denne prisen tilhører Relektas medarbeidere, fortsetter daglig leder i Relekta, Olle Petter Andersen. Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og det er deres fortjeneste at Relekta har hatt en svært positiv utvikling gjennom mange år. Relekta er opptatt av å gi tillit til våre medarbeidere, noe som bidrar til engasjement og entusiasme. Mange års dedikert innsats har gitt en unik kultur for felles innsats og samarbeid. EBA-prisen gir ekstra motivasjon til å fortsette arbeidet med å skape en stadig bedre arbeidsplass og nå fremtidige målsettinger.

 

EBA Winner logo
European Business Awards (EBA) er Europas største og viktigste program for anerkjennelse av bedrifter, og ble i 2016 arrangert for 10. gang. Konkurransen er åpen for bedrifter i alle størrelser og fra alle bransjer. Årets konkurranse omfattet 32.000 bedrifter fra 33 europeiske land. Juryen består av 150 dommere, blant dem mange topper innen europeisk næringsliv og politikk, inklusiv et antall tidligere statsledere. Les mer om EBA her; http://www.businessawardseurope.com/

 

Tilbake
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS