15-10-2015 - OMEGA MED HALAL OG KOSHER GODKJENNING PÅ SMØREMIDLER

15-10-2015 | OMEGA MED HALAL OG KOSHER GODKJENNING PÅ SMØREMIDLER

Stadig flere produsenter ønsker å møte den økende etterspørselen etter mat som er Halal og Kosher-sertifisert. Dette innebefatter også at slakting og produksjon skal være godkjent i henhold til spesifikke sertifiseringsregler. Når det gjelder smøremidler skal de selvsagt være næringsmiddelgodkjente, men må også være Halal og Kosher godkjente.

Både Omega 588 og Omega 68 er NSF H1-godkjente og er nå sertifisert for å møte Halal og Kosher kvalitetskrav. Omega 588 er en næringsmiddelgodkjent hydraulikk- og maskinolje og er utviklet fra FDA-godkjent, syntetisk baseolje med høy viskositets-indeks. Omega 588 er utviklet i en kvalitet som overgår mineralske og hvitoljebaserte næringsmiddeloljer. Dette gir god beskyttelse og smøring under varierende temperaturer.

Omega 68 er et EP-fett (Extreme Pressure) som er NSF H1-goddkjent for næringsmiddelindustrien, som nå også er godkjent til produksjon av Halal og Kosher produkter. Omega 68 inneholder kalsium-sulfonat tykner for å tåle ekstreme trykkbelastninger og gi meget god smøring, som hindrer slitasje. Omega 68 har evne til å tåle høy varme, korrosjon og vann (selv saltvann) som drikkevare- og næringsmiddelindustrien er utsatt for.

 

Tilbake
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS