25-03-2015 - Relekta ble Årets Klatrer hos ‘Great Place to Work’

25-03-2015 | Relekta ble Årets Klatrer hos ‘Great Place to Work’

Relekta AS fikk prisen som Årets Klatrer 2015 når Great Place To Work Institute (GPWI) kåret landets beste arbeidsplasser for 12. gang.

- Det er alltid positivt å bli målt opp mot så mange anerkjente bedrifter. Da blir utmerkelsen Årets Klatrer 2015 en hyggelig bonus, sier daglig leder og gründer Rune Arnhoff. Det er gledelig at det er resultatene fra medarbeiderundersøkelsen som gjør at vi klatrer mest. Begrunnelsen for denne prisen faller godt overens med våre mål og hva vi har gjort internt ut i fra tilbakemeldingene vi har fått fra GPWI-undersøkelsene gjennom 4 år. Det å fortsatt ha medarbeider i fokus og samtidig bygge videre på en helhetlig kultur gjennom konstruktive tilbakemeldinger har vært både lærerikt og nyttig for hele Relekta-Gruppen.

- Samtidig er det gledelig at vi er kåret til en av Norges beste arbeidsplasser i kategorien mellomstore bedrifter for andre år på rad, fortsetter Arnhoff. 5. plassen i årets kåring viser at våre medarbeidere setter pris på å bli inkludert i arbeidet med forbedringer internt, samt videreutvikling og tydeliggjøring av Relektas verdigrunnlag. 

For mer informasjon, kontakt:
Relekta telefon: 22 66 04 00

Great Place to Work Norge står bak kåringen av Norges beste arbeidsplasser. Den baserer seg på èn kulturanalyse og èn medarbeiderundersøkelse med 58 spørsmål som kartlegger blant annet tillit mellom ledelse og ansatte, stolthet over egen arbeidsplass og kollegialt fellesskap. Medarbeiderne i Relekta har deltatt i denne kartleggingen som er en anonym standardisert undersøkelse. GPWI rangerer de ti beste virksomhetene innen de tre kategoriene; store (250+ medarbeidere), mellomstore (50-249 medarbeidere) og små virksomheter (20-49 medarbeidere). Det er kun de 10 beste virksomhetene innen hver kategori som kan kalle seg en «Great Place to Work»-bedrift.

Tilbake
Copyright 2020
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS