05-04-2013 - ULLEVÅLSETER FRONTET KROON-OIL MC-OLJER PÅ MC-MESSEN

05-04-2013 | ULLEVÅLSETER FRONTET KROON-OIL MC-OLJER PÅ MC-MESSEN

På MC-messen 2013 var Dakar-legenden Pål Anders Ullevålseter med egen stand. Av produkter han presenterte var Kroon-Oil oljer.
«Jeg har meget gode erfaringer med Kroon-Oil sine MC oljer. Dakar rally er svært krevende forhold å kjøre under. På samme dag kan vi starte i pluss 30 grader og ende opp på høyfjellet med minus 20 grader. Det krever mye av motoren og derfor må jeg stole på at oljen er på topp. Og det er garantert Kroon-Oil.», sier Pål Anders.
Kroon-Oil har et bredt sortiment med totakts- og firetaktsoljer. Et eget produktspekter er Expulsa RR-serien. Det er fullsyntetiske firetaktsoljer i ulike viskositeter som har frysepunkt ned mot – 42 0C til- 45 0C. De har tilsetninger som tar hensyn til at girkasse går i samme olje som motoren, og fungerer derfor meget godt med våtklutsj. Oljene er utviklet i samarbeid med Honda, Suzuki, Yamaha og Kawasaki.
I tillegg har Kroon-Oil kjedespray, bremsevæsker og giroljer tilpasset scootere, mopeder, motorsykler og ATV´er.
«Tornado Snow er en spesialutviklet snøscooter-olje for norske forhold, men jeg har mer enn nok med å håndtere tohjulingen min», sier Ullevålseter med et smil.

 

Ytterligere informasjon:
Sven Borger Fiedler
Markedssjef
Tlf 22 66 04 10
sbf@relekta.no 

Tilbake
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS