19-03-2014 -  RELEKTA KÅRET TIL ET ‘GREAT PLACE TO WORK’

19-03-2014 | RELEKTA KÅRET TIL ET ‘GREAT PLACE TO WORK’

 
 

I går kåret Great Place To Work® Institute (GPWI) landets beste arbeidsplasser for 11. gang. Da ble Relekta AS rangert som Norges 8. beste mellomstore arbeidsplass.


Great Place to Work Norge står bak kåringen av Norges beste arbeidsplasser. Den baserer seg på èn kulturanalyse og èn medarbeiderundersøkelse med 58 spørsmål som kartlegger blant annet tillit mellom ledelse og ansatte, stolthet over egen arbeidsplass og kollegialt fellesskap. Medarbeiderne i Relekta har deltatt i denne kartleggingen som er en anonym standardisert undersøkelse. GPWI rangerer de ti beste virksomhetene innen de tre kategoriene; store (250+ medarbeidere), mellomstore (50-249 medarbeidere) og små virksomheter (20-49 medarbeidere). Det er kun de 10 beste virksomhetene innen hver kategori som kan kalle seg en «Great Place to Work»-bedrift.

Relekta startet å jobbe med GPWI i 2011. Det er 3. gang vi gjennomfører undersøkelsen, og det er oppnådd forbedringer hvert år som følge av systematisk jobbing med mennesker og kultur. Relekta ser på sine medarbeidere som et konkurransefortrinn og har stor  tro på at medarbeiderne er avgjørende for suksess. Det gir utslag når medarbeiderne sier sin mening. 

- Vi er veldig stolt av å være kåret til en av Norges beste arbeidsplasser i vår kategori, sier daglig leder og gründer Rune Arnhoff. Vi startet samarbeidet med GPWI for å se om denne undersøkelsen kunne gi ekstra grunnlag for forbedringer, samtidig som vi sammenlignes med andre bedrifter i Norge. Det er en positiv utfordring og samtidig en inspirasjon å bli målt opp mot så mange anerkjente bedrifter. Relekta ønsker at medarbeiderne skal trives i jobben og har derfor alltid fokusert på tilbakemeldinger fra årlige internundersøkelser. Erfaringen med konseptet til GPWI er at det medfører større eierskap og engasjement blant medarbeidere til forbedringsprosessen, på tvers av avdelinger. Vi har brukt resultatene fra de to første undersøkelsene til å forbedre oss på konkrete punkter, samtidig som vi har videreutviklet og tydeliggjort Relektas verdigrunnlag og forretningsfilosofi. 

- Resultatet av arbeidet med GPWI ble kronet med kåring som Norges 8. beste mellomstore arbeidsplass i 2014. Med utgangspunkt i resultatene de to første årene, har medarbeidere bidratt til enda bedre arbeidsmiljø, gjennom tilbakemeldinger og forslag, samt  gjennomføring av tiltak. Det er motiverende å se endringene og forbedringene arbeidet har medført for virksomheten, og spesielt at det har medført økt jobbtrivsel for medarbeiderne. Vi ser blant annet at 95% svarer de er stolte når de ser hva vi oppnår. 

- Vi er glade for at fokusområdene vi har hatt og tiltakene vi har gjort har gitt resultater, avslutter Arnhoff. Nå er målet vårt å befeste vår posisjon som GPWI-bedrift. Vi kan alltid bli bedre og fortsetter derfor å utvikle våre verdier og skape en inspirerende og god arbeidsplass for våre medarbeidere. Og vi ser frem til fremtidige kåringer i regi av GPWI. 

For mer informasjon, kontakt:
Relekta telefon: 22 66 04 00

Tilbake
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS