03-10-2012 - SYNTETISK GIROLJE FOR VINDMØLLER OG INDUSTRIGIR

03-10-2012 | SYNTETISK GIROLJE FOR VINDMØLLER OG INDUSTRIGIR

Norsk Industriolje lanserer en helt ny girolje på det norske markedet. «Omega 693 har med sine svært gode kjemiske og fysiske egenskaper blitt godkjent av Siemens - Flender Gear Units etter å ha gått gjennom omfattende tester. Omega 693 passer spesielt godt for girsystemene i vindmøller. Den er også godkjent for heliske gir, skrådrev og planethjul og kan trygt brukes i de fleste industrielle girsystemer», sier produktsjef Terje Tjelland.

Til forskjell fra mange mineralske giroljer er Omega 693 sammensatt av en syntetisk baseolje som har en eksepsjonell oksidasjons- og termisk stabilitet. Omega 693 forlenger serviceintervallene for girsystemer som blir utsatt for ekstreme temperaturer. Oljen brytes ekstremt sakte og beholder smøreevnen også under svært lave temperaturer.

Omega 693 er tilsatt additiver som gjør at den har en unik evne til å skille ut vann, noe som forlenger serviceintervallene. Omega 693 forhindrer også korrosjon og beskytter derved girsystemer som ofte blir utsatt for fuktighet og vann. Kondens og vann kan enkelt dreneres ut av girets bunnplugg.

«Omega 693 er derfor en ideell girolje for de fleste girsystemer i vindmøller. Dette fordi vindmøller blir utsatt for svært høye og lave temperaturer og krever høy grad av driftsikkerhet. Den kan selvsagt også trygt brukes i de fleste industrielle girsystemer», tillegger Terje Tjelland.

 

For mer informasjon, kontakt:
Terje Tjelland
Telefon: 22 66 04 00
E-post: terje.tjelland@relekta.no

Tilbake
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS