23-08-2012 - MOTOROLJE SOM DEKKER OVER 50 % AV BILPARKEN

23-08-2012 | MOTOROLJE SOM DEKKER OVER 50 % AV BILPARKEN

Det er ofte spørsmål om en motorolje til alle biltyper. Motorfabrikantene utvikler sine motorer i henhold til myndighetenes miljøkrav (ACEA-standardene) og sine egne krav til ytelse og egenskaper. I realiteten kan det virke som om hver motortype må ha sin egen olje i henhold til de spesifikasjoner som fabrikantene har satt opp. Valg av riktig motoroljekvalitet for bulkfylling på verkstedene kan derfor virke svært utfordrende.
Kroon-oil Specialsynth MSP 5W/40 er en mid-SAPS olje som dekker de fleste spesifikasjoner for bensin- og dieselmotorer. Med denne i oljetanken kan man dekke over 50 % av europeiske bilmodeller etter år 2000. Kroon-oil Specialsynth MSP 5W/40 har spesifikasjoner API SM/CF, ACEA A3, B4, C3 og er kompatibel med partikkelfiltre og katalysatorer. Den har tilbakevirkende kompabilitet med motor fra tidligere generasjoner og er derfor meget universell.
Specialsynth MSP 5W/40 har høy flytbarhet ved kulde (flytepunkt –42 oC) som gir rask smøring til ventilene ved kuldestart og dermed mindre slitasje på motoren. Denne syntetiske motoroljen kan benyttes til forlengede oljeskiftintervaller der motorfabrikantens anbefaler dette.


Ytterligere informasjon:
Sven Borger Fiedler
Markedssjef
Tlf 22 66 04 10
sbf@relekta.no

Tilbake
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS