18-04-2012 - RUSTBESKYTTENDE COATING SOM ER 100 % MILJØVENNLIG

18-04-2012 | RUSTBESKYTTENDE COATING SOM ER 100 % MILJØVENNLIG

Den miljøvennlige Lanopro Coating 10-05 AFD forhindrer at stålwire og stålkonstruksjoner korroderer og brytes ned under lagring. Den danner en tørr, beskyttende hinne og gjør dermed de rustbeskyttende flatene lette å rengjøre når coatingen skal fjernes.

Lanopro Coating 10-05 AFD er spesielt velegnet der man krever tørre overflater. For eksempel i støvete omgivelser eller under transport på åpne lastebilplan eller trailerhengere.
Produktet vil ikke sprekke eller flasse av, og vil forebygge mugg. Værbestandigheten er høy og gir utmerket beskyttelse selv under de mest krevende forhold.

«Fordelene med en miljøvennlig coating er mer enn å skåne miljøet. Når man skal fjerne coatingen, kan den gå uhindret rett i sjøen eller i bakken. Den vil ikke skade naturen fordi den er biologisk oppbygget. De som arbeider med produktene, behøver ikke noe spesielt verne- eller sikkerhetsutstyret for å håndtere Lanopro», sier produktsjef Sven Borger Fiedler i Relekta. «Ved bruk av olje og kjemikalier uten verneutstyr, kan luftveis- eller hudskader forekomme», tillegger han. «Det er ikke tilfellet med Lanopro fordi disse produktene kun består av naturlige og ufarlige råstoffer og er 100 % miljøvennlige.»

Produktet er godkjent for bruk i maritime miljøer av HOCNF, gul og grønn kategori. Fås også i den tykkere viskositeten¬ 10-30. Lanopro Coating 10-05 AFD fåes i 0,5 l sprayflaske, mens både 10-05 og 10-30 fåes i 5 liter og 20 liter.
Lanopro Coating 10-05 AFD markedsføres i Norge av Relekta, avdeling Norsk Industriolje AS, www.relekta.no.

Lanopro produserer 100 % miljøvennlige smøremidler, fett og rustbeskyttende produkter. Det er en norsk oppfinnelse som baserer seg på å bruke naturens egne råvarer, som lanolin og vegetabilske oljer, til å utvikle ”grønne produkter”.


For mer informasjon, kontakt:
Relekta v/Sven Borger Fiedler,

telefon: 22 66 04 00,

e-post: sbf@relekta.no
 

Tilbake
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS