07-12-2011 - 3 METERS PØLSE SUGER OPP OLJESØL FRA ET HELT FAT

07-12-2011 | 3 METERS PØLSE SUGER OPP OLJESØL FRA ET HELT FAT

Når ulykken først er ute og det oppstår oljelekkasje, er det viktig å ha et godt oljeoppsugingsmedium klar til bruk. Can Ross «Oil Only» Oppsugningspølse absorberer all type olje. Fordelen med å ha en pølse er at den fanger opp oljen umiddelbart og hindrer oljen i å flyte utover. Pølsene har tau som gjør at de kan bindes fast, og en karabinkrok gjør det enkelt å seriekople flere pølser sammen.
Pølsene suger opptil 10 ganger sin egenvekt. De fåes i lengde 61 cm og 305 cm og er 20 cm i diameter. Den lange pølsen har 20 kg egenvekt og kan dermed suge opptil 200 kg olje. Den har fargeindikator som viser oppsugd olje.
I industrien er det lurt å ha en pølse liggende fast rundt maskiner og fat som potensielt kan lekke olje. Det hindrer at olje sprer seg utover gulvet og minimerer oljesølet drastisk.
Ved bruk i vannbaserte miljøer vil pølsen kun suge opp olje, og ikke vann eller vannbaserte væsker. I båter med innenbordsmotorer kan det være smart å ha en pølse liggende i kjølen ved motoren. Den vil suge opp og holde på olje som lekker, mens vann kan lenses ut via lensepumpen som vanlig. Pølsen på 61 cm er perfekt til slikt bruk og kan suge opptil 100 kg olje. 
 

For mer informasjon, kontakt:
Relekta  v/Terje Tjelland

Telefon: 22 66 04 00

Epost: terje.tjelland@relekta.no

 
Tilbake
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS