14-09-2011 - REPARERER KJØLELEKKASJER UNDER DRIFT

14-09-2011 | REPARERER KJØLELEKKASJER UNDER DRIFT

Mange opplever problemer med lekkasjer i kjølesystemet sitt; i radiator, register, pakninger osv. Dersom et kjøleanlegg begynner å lekke, kan det bli kostbart i form av driftsstans og utskiftning av pakninger og deler. Nio Lube Radiatorforsegler er ny på markedet og inneholder den nyeste teknologien innen tetting av sirkulerende kjøleanlegg. Produktet skal brukes mens motoren eller anlegget er i drift.

Produktet består av et flytende forseglingsmiddel som helles rett i kjølevæsken. Den spesielle formelen gjør at de aktive egenskapene umiddelbart tetter lekkasjer der de måtte forekomme, helt uten risiko for å tette systemet ellers. Nio Lube Radiatorforsegler tetter radiatorer, koblinger, overganger, pakninger, små sprekker i motorblokker og vannpumper.

I tillegg til tetting, smører den vannpumpen og forebygger mot korrosjon i systemene. Den virker preventivt og fortsetter å holde kjølesystemet tett selv om det tappes og refylles. Nio Lube Radiatorforsegler kan benyttes i alle typer kjølesystemer, varmevekslere, kompressorer, aggregrater, radiatorer etc.
 

For mer informasjon, kontakt:
Terje Tjelland
Telefon: 22 66 04 00
E-post: terje.tjelland@relekta.no

 

Tilbake
Copyright 2022
Powered by © Dynamicweb - Design by Relekta AS